Relaties

Zo ga je om met manipulatieve mensen

9 waarschuwingssignalen dat je te maken hebt met een slecht persoon

Manipulatieve mensen gaan voor hun doel en jij bent een middel om dit doel te bereiken. Zo gaan manipulatieve mensen op zoek naar je zwakke punten om die vervolgens tegen je te gebruiken. Dit is lastig want zo doe je dingen waar je misschien helemaal niet achter staat! Daarom is het zo belangrijk om te weten hoe je manipulatieve mensen kunt herkennen en hoe je met ze om kunt gaan:

9 dingen die manipulatieve mensen doen 
Manipulatieve mensen hebben zich de kunst van het bedrog meester gemaakt. Ze komen over als oprechte en vriendelijke mensen, maar dit is een façade; het is een manier om je in te pakken voordat ze laten zien wie ze echt zijn..
->Lees verder

5 (verborgen) signalen van manipulatie in een relatie
Het enge aan manipulatie binnen een relatie is dat je waarschijnlijk niet eens door hebt dat het gebeurt. Manipulatieve mensen verbuigen en beïnvloeden je gedachtes, acties, verlangens en behoeftes in iets wat beter past bij hoe zij de wereld zien. Best eng en ook heftig om (achteraf) te realiseren dat jou dit is overkomen. Hieronder vind je 5 signalen van manipulatie waar je allert op moet zijn:
->Lees verder

Dankzij deze tips laat jij je niet meer zo snel manipuleren
Tijdens psychische manipulatie wordt de ene persoon misbruikt ten bate van de ander. De manipulator creëert bewust een onbalans in macht en zet het ‘slachtoffer’ zo naar zijn of haar hand.
Manipulatieve personen hebben vaak deze karaktertrekken:
->Lees verder

Op deze manieren kun je worden gemanipuleerd door je partner
Manipulatie begint altijd met schuldgevoel. Als hij (of zij) je kan overtuigen om je schuldig te voelen over je acties (zelfs wanneer je niets verkeerds hebt gedaan), dan weet hij dat je sneller bereid bent om te doen wat hij zegt.
->Lees verder

9 waarschuwingssignalen dat je te maken hebt met een slecht persoon
Sommige mensen gaan ver om te krijgen wat ze willen. Als je op hun pad komt dan zullen ze proberen om je te gebruiken, manipuleren en uiteindelijk als vuilnis aan de straat zetten, zonder ook maar met hun ogen te knipperen. Het vervelende is dat onze natuur ervoor zorgt dat we het goede in mensen willen zien.
->Lees verder