Onze schrijvers

Avalon BootsAvalon Boots, Freelance tekstschrijver 
Sinds januari 2018 ben ik voor mezelf begonnen als freelance tekstschrijver. De voornaamste reden om hiermee te beginnen, is omdat ik samen met mijn vriend en hondje Sjaakie in februari 2018 naar Valencia ben verhuisd. Vanuit hier heb ik de vrijheid om te doen en laten wat ik wil. Dus ook wat betreft mijn werk. Op dit moment ben ik werkzaam voor Ondertussen.nl, Vance.nl en Herhealth.nl.
Linkedin

Carolijn Roelofs, Coachable
Als ervaringsdeskundige, weet ik wat coaching je kan brengen: mildheid, bewustzijn, energie, kansen en duurzame verandering. Ik ben er een gelukkiger en completer mens door geworden. Deze ervaring en mijn vakkennis motiveert mij om anderen te stimuleren en in beweging te zetten op een manier die bij hen past.
Linkedin

Annemiek StamAnnemiek Stam, Feminine Power Coach en Yoga
Ik ben Annemiek Stam, Feminine Power Coach, speciaal voor jonge vrouwen zoals jij die voelen dat er meer uit zichzelf en het leven te halen is. Maar die dat tot nu toe nog niet gedurfd hebben of geen idee hebben hoe. Die de ratrace en de hectiek van hun dagelijkse leven willen stopzetten, weer de connectie met zichzelf willen maken. Om vanuit de liefde voor haarzelf en met SOULPOWER hun droomleven te creëren.
Facebook

Rentenaar & CoEllen Rentenaar, Rentenaar & Co
Ik begeleid op “eigen wijze” veranderings- en ontwikkelingsprocessen. Het individu staat centraal: eerst inzicht in je gedrag, persoonlijke talenten, opvattingen, normen en waarden en drijfveren. Om op die manier bewust te worden waar je natuurlijke gedrag en talenten liggen en waar je energie van krijgt. Deze inzichten kunnen vertaald worden naar diverse aspecten van loopbaanontwikkeling (medewerker en organisatie), veranderingtrajecten, teamcoaching en mobiliteitsthema’s.
Linkedin

meer energie door sportenJuriaan de Haas, Movemind.nl
In een tijd waarin de wetenschap ons precies kan vertellen wat wel of niet goed voor ons is raken we toch compleet verdwaald en lijkt het dat we steeds meer kampen met levensstijl gebonden aandoeningen. Ik wil niet de zoveelste health guru zijn. Wel geloof ik erg in inspiratie, ontspanning en eerlijkheid. Inspiratie voor de nodige intrinsieke motivatie. Ontspanning, omdat te veel stress ons letterlijk ziek maakt en eerlijkheid omdat we elkaar moeten kunnen vertrouwen. Juist als het gaat om onze gezondheid.
Linkedin

Nanda NoordanderNanda Noordander, N-Balans
Het is mijn passie om tijdens het begeleiden van mensen, een omgeving te scheppen waarin mensen zich prettig voelen en de stress achter zich kunnen laten. Mensen geïnspireerd raken en hun persoonlijke doelen bereiken. Ik gun het iedereen om hun de stressklachten te besparen die ze ervaren en een makkelijker en gelukkiger leven te hebben. Iedereen kan ervaren hoe het is om meer rust te hebben, dat laten mijn klanten keer op keer zien, en ook jij kan kiezen voor een lichter leven met meer energie en geluk.
Linkedin

Anja de DieAnja de Die, Internationaal gecertificeerd NLP trainer en coach en eigenaar van Inzicht-in-zicht coaching en training
Mijn missie is om andere mensen te inspireren en te begeleiden in het gaan van hun eigen pad. Wat er op je pad komt daar heb je weinig tot geen invloed op, wel op de manier waarop je ermee omgaat. Daarin heb je altijd zelf een keus. Ik geef trainingen en coaching en maak daarbij gebruik van o.a. NLP, Oplossingsgericht Werk en Systemisch Werk.
Linkedin

Cookie consent wijzigen