Relaties Single

Blijf single tot je iemand ontmoet zoals dit, gebaseerd op je sterrenbeeld

Blijf single tot je iemand ontmoet zoals dit, gebaseerd op je sterrenbeeld

Ram
Blijf single tot je iemand ontmoet met net zo’n dorst naar het leven als jij. Iemand die erop uit wil, die nieuwe dingen wil leren en die met jou avonturen aan wil gaan. Iemand die naast je loopt als jullie samen nieuwe dingen ontdekken.

Stier
Blijf single tot je iemand ontmoet wiens warmte je het gevoel geeft dat je eindelijk thuis komt bij iemand. Iemand die je een veilig gevoel geeft, waar je op kunt rekenen en die je niet voor lief neemt.

Tweeling
Blijf single tot je iemand ontmoet die je begrijpt. Die van je houdt om wie je bent en voor wie je je niet stoerder voor hoeft te doen dan je bent. Iemand die je het gevoel geeft dat je volledig jezelf kunt zijn.

Kreeft
Blijf single tot je iemand ontmoet die je het gevoel geeft voor je te willen zorgen, iemand die je stemmingen begrijpt. Iemand die vriendelijkheid en warmte in relaties net zo belangrijk vindt als jij.

-> Deze sterrenbeelden hebben de sterkste natuurlijke instincten

Leeuw
Blijf single tot je iemand ontmoet die je kan bijhouden. Iemand die ook nieuwsgierig is naar de wereld en die het leuk vindt om samen goede gesprekken te voeren. Iemand die geniet van jullie tijd samen, maar die daarnaast ook zijn eigen carrière en doelen heeft zoals jij dit ook hebt.

Maagd
Blijf single tot je iemand ontmoet die je minder angstig voor de liefde maakt. Iemand die open en eerlijk over zijn gevoelens is en die niet bang is om toe te geven dat hij om je geeft. Iemand die je steunt en het gevoel heeft dat je samen bent in deze snelle wereld.

Weegschaal
Blijf single tot je iemand ontmoet die je nog meer laat stralen, die niet geïntimideerd is door jouw kracht en populariteit. Iemand die het prima vindt als jij je eigen ding doen en die niet bang is om af en toe tegen je in te gaan.

Schorpioen
Blijf single tot je iemand ontmoet die je uitdaagt, die in je gelooft en die weet waar je toe in staat bent. Iemand met wie je echt kunt praten en die je steunt en aanmoedigt bij alles wat je doet.

-> Welk type empaat, gebaseerd op je sterrenbeeld, ben jij?

Boogschutter
Blijf single tot je iemand ontmoet die nooit stopt met genieten, die altijd blijft genieten van de kleine dingen. Iemand die niet bang is om eerlijk tegen je te zijn en die eerlijk en praktisch leeft zonder zijn oprechte bewondering voor dingen te verliezen.

Steenbok
Blijf single tot je iemand ontmoet die je gekke kant in je naar boven haalt, maar die ook net zo gedreven en ambitieus als jij is. Iemand die je nooit probeert te veranderen in iets wat je niet bent. Die je er altijd aan herinnert om dingen positief te bekijken en die je helpt om te genieten van de kleine dingen.

Waterman
Blijf single tot je iemand ontmoet die je tegelijkertijd een onafhankelijk en geborgen gevoel geeft, die je beter begrijpt dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Iemand die je partner en teamlid is zonder ooit je eigen identiteit weg te halen.

Vissen
Blijf single tot je iemand ontmoet die je altijd blijft verrassen, die je nieuwe kanten van zichzelf laat zien en die jou altijd het gevoel geeft dat je op nummer 1 staat. Iemand die je het gevoel geeft dat dit is waar je hoort te zijn.

-> De voor jouw sterrenbeeld beste manier om te ont-stressen

Thoughtcatalog.com