Relaties

Super goede vragen die je verder brengen in je relatie of het leven

20 vragen om elkaar op een andere manier te leren kennen

Goede en diepe vragen stellen is nog niet zo makkelijk. Terwijl het belangrijk is, want je kunt door diepe vragen je partner beter leren kennen en je relatie verstevigen. Je kunt vragen aan jezelf stellen om te weten wat je wilt in het leven. Maar je kunt ook goede vragen stellen om erachter te komen of je date wel of niet iets voor je is! Onderstaand vind je vragen die je in verschillende situaties kunt gebruiken:

20 vragen om elkaar op een andere manier te leren kennen
Als je al lang bij elkaar bent dan kan je relatie op een gegeven moment wat saai worden. Om je relatie sterk en goed te houden is het belangrijk dat jullie elkaar leuk blijven vinden. Om jullie band te verstevigen kun je samen leuke dingen ondernemen, maar je kunt ook een keer wat anders proberen zoals onderstaande vragen.
-> Lees verder

8 vragen die je kunt stellen op een eerste date
Een eerste date is altijd spannend. Hoe is degene in het echt? Is hij wel zo leuk als hoe hij online ook is (of zo leuk als je dacht toen je al 3 wijn op had in die donkere kroeg). En vindt hij jou net zo leuk als hoe je online bent? Dan is het nog de vraag of je er wel echt achter kunt komen of dit een potentiële partner is na een eerste date. Het eerste afspraakje is er tenslotte om elkaar beter te leren kennen. En waarom zou je dat niet eens goed aanpakken?
-> Lees verder

10 vragen die je relatie zullen versterken 
Weet je nog, de hype die ontstond rondom het onderzoek waarbij 2 vreemden elkaar 4 minuten in de ogen moesten kijken en elkaar vervolgens 36 vragen moesten stellen waardoor ze verliefd op elkaar werden? Wij hebben 10 van de beste van de 36 vragen uit dit onderzoek geleend zodat jij deze aan je partner kunt stellen om hem of haar beter te leren kennen.
-> Lees verder

21 vragen die je vertellen of je het beste van je leven maakt

  1. Als je op een dag de persoon tegen zou komen die je had kunnen zijn, wat zou dan het verschil zijn?
  2. Als je geen werk, kleding, geld of dingen zou hebben, wie zou je dan zijn? Hoe zou jij jezelf omschrijven?
  3. Zou je tegen je jongere zelf zeggen: “Maak je niet te veel zorgen” of “Doe harder je best en geef meer”?

-> Lees verder

18 vragen die je dwingen om na te denken wat je echt wilt
Ga eens van de gebaande paden af en durf je hart te volgen. Deze 18 vragen dwingen je om eens echt na te denken over wat jij wilt in het leven. Wat is voor jou echt belangrijk?
-> Lees verder