Geluk

Welk type empaat, gebaseerd op je sterrenbeeld, ben jij?

Welk type empaat ben jij? Gebaseerd op je sterrenbeeld

We zijn omgeven door energieën en deze energieën hebben invloed op ons allemaal. Sommige mensen zijn zo gevoelig, zo empathisch dat ze deze energieën daadwerkelijk kunnen voelen en ook de subtiele veranderingen in energie aanvoelen: empaten. Maar niet alle empaten zijn hetzelfde en sterrenbeelden kunnen ons heel goed meer vertellen over welk type empaat jij bent.

Ram: De fauna empaat
De ram heeft de kracht van de lente. Energie stroomt op een bijzonder manier in hen, want waneer de zon hun sterrenbeeld inkomt alle levende wezens hun best doen om de strijd tegen de winter te winnern. Dit zorgt ervoor dat alle Rammen dicht bij dieren staan. Rammen vinden het misschien ook leuk om te jagen of om te vissen, maar dit is vooral een manier om één te worden met de ‘Circle of life’.

Stier: De fysieke empaat
Als de zon het sterrenbeeld stier binnenkomt dan worden dingen tastbaar en echt. Maar de gevoelens van een stier kunnen zo sterk worden dat ze zich daadwerkelijk kunnen manifesteren. De stier een empaat die emoties van anderen overnemen. Het is zelfs zo dat hun gezondheidsissues soms een vorm van empathie kunnen zijn.

Tweeling: De telepathische empaat
Een Tweeling is een uiterst gevoelig persoon die zich echt kan afstemmen op geluiden en energieën uit zijn omgeving. Dit maakt Tweelingen een telepathische empaat die die instaat is om berichten te zenden en te ontvangen naar mensen. De sleutel is om je vrij te voelen en om je gedachtes vrij te laten dwalen zondere veroordeling. Telepathie is een zeldzaam geschenk wat je wijs gebruikt moet worden.

Kreeft: De kameleon Empaat
De Kreeft is het meest gevoelige individu en het zuiverste type van Empaten. We zouden Kreeften kunnen omschrijven als de ‘Pure Empaten’ of ‘Ware Empaten’, omdat jullie een natuurlijk vermogen hebben om de bron te voelen die een emotie veroorzaakt. Het komt natuurlijk voor je. Bovendien verandert dit jou. Is het je opgevallen hoe verschillend je reageert wanneer je van kamer wisselt waar andere mensen zijn? Je spiegelt ieders gedachten en emoties in je psyche en dit verandert je alsof de wateren de getijden volgen.

Leeuw: De psychometrisch Empaat 
Het is verbazingwekkend hoeveel je kunt voelen als je iets aanraakt wat van iemand anders is. De sleutel is om jezelf te bevrijden en de emoties je te laten vervullen. Elk item heeft een verhaal en jij kunt dit verhaal vertellen. Dit is precies  de reden dat wanneer je iets draagt ​​of aanraakt wat niet van jou is, het geleidelijk je humeur beïnvloedt. Heb je dit ooit gemerkt? Dit is een psychometrisch vermogen wat uniek is.

Maagd: De flora Empaat
Van alle empaten, ben jij degene die letterlijk wordt beïnvloed door de bloemen, planten en bomen om je heen. Het is geen geheim dat alle astrologen de Maagd adviseren helende kruiden in hun huizen te planten. Lavendel, Mint en Rozemarijn zijn de beste vrienden van Maagd en over het algemeen staan alle planten op de één of andere manier dicht bij je psyche. Wanneer je jezelf leert afstemmen op de kracht van bomen, ben jij niet meer te stuiten.

Weegschaal: De emotioneel ontvankelijke Empaat
Heb je je ooit afgevraagd waarom een Weegschaal echt besluiteloos is? Weegschalen kunnen de emoties van mensen in hun buurt voelen die uiteindelijk invloeden hebben op hun oordeel. Hun stemmingswisselingen worden veroorzaakt door dit verbazingwekkende vermogen. Wanneer ze leren om het verschil te zien tussen de emoties die bij hen horen en degenen die ze een negatief gevoel geven, kunnen ze extreem krachtig worden.

Schorpioen: De medium Empaat
Heb jij het gevoel dat je een zesde zintuig hebt? Van alle soorten Empaten ben jij het die op natuurlijke wijze de geesten en andere onzichtbare entiteiten om je heen kunt voelen. Je kunt een bron van licht voor deze entiteiten worden. Bovendien kun je waardevolle informatie krijgen van de geesten. De sleutel voor dit geweldige vermogen is om je veilig en beschermd te voelen.

Boogschutter: De verlichte Empaat
Met altijd de eeuwige zoektocht naar de betekenis van het leven, heeft de Boogschutter het verbazingwekkende empathische vermogen om de waarheid te weten. Lieg niet tegen een boogschutter; ze waarderen eerlijkheid en mensen die recht door zee zijn. Bovendien kunnen ze je onmiddellijk de rug toekeren als iemand je hun vertrouwen beschaamt.

Steenbok: de kompas empaat
We zijn een onderdeel van de aarde en als de kinderen van moeder aarde hebben sommigen van ons een de vaardigheid om aan te voelen wat moeder natuur dwars zit. Steenbokken hebben de vaardigheid om ondergrondse energieën aan te voelen; ze weten direct of ze een plek fijn vinden of niet. Als ze hier goed mee omgaan zijn het natuurlijke feng shui detectors.

Waterman: De Gaia Empaat
Watermannen zijn geboren om contact te maken met alles en iedereen om hen heen, wat ze direct een zeer krachtige Empaat maakt.  De Waterman heeft de perfecte naam; de Gaia Empaat. Waarom? Omdat ze kunnen voelen of Gaia – onze Moeder Aarde – vol van energie of juist ziek is. Watermannen kunnen niet alleen emoties van mensen in de buurt voelen, maar ook gevoelens van hele regio’s, zo niet continenten.

Vissen: De astrale Empaat
Vissen hebben het unieke vermogen om te voelen wat er op verschillende niveaus gaande is. Bovendien kan Vissen het ‘astrale vlak’ gemakkelijk waarnemen. Waarom is dit belangrijk? Omdat ze emoties kunnen voelen voordat anderen zelfs maar beseffen dat ze die emotie hebben. Het voelen van het astrale vlak kan Vissen helpen om giftige mensen in hun leven te vermijden.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?

Mysticalraven

-> 23 duidelijke signalen dat jij een empaat bent