Relaties

10 manieren waarop oude zielen anders liefhebben

oude ziel liefhebben

1 Communicatie is voor een oude ziel intimiteit. Iemand van binnen en buiten kennen en elkaar steeds beter leren begrijpen is sexy en mooi. Fysieke aantrekkingskracht zonder mentale connectie heeft de neiging om leeg te voelen en als oude ziel heb je geen behoefte aan dingen die geen betekenis hebben.

2 We hebben contrasterende karaktereigenschappen; we zijn liefdevol en tonen affectie, maar we hebben ook ruimte nodig en zijn onafhankelijk. We zijn enorm romantisch, maar tegelijkertijd ook realistisch. In het begin lijkt dit wat verwarrend, maar uiteindelijk brengt dit juist balans.

3 We willen ons graag aan iemand binden, maar zijn ook sceptisch over of dit gaat werken. We storten ons snel in een relatie omdat we hoopvol zijn en geloven in de liefde, maar tegelijkertijd piekeren we over dingen, zijn we op zoek naar subtiele signalen dat onze partner ons toch niet zo leuk vindt als we hopen.

-> 10 redenen waarom oude zielen moeite hebben met het krijgen van een relatie

4 Onze intuïtie is handig, maar kan ook voor verwarring zorgen. Oude zielen spenderen te veel tijd aan voorspellen wat er gaat gebeuren, in plaats van gewoon te kijken waar het schip strandt. We moeten onszelf eraan herinneren dat niet elk woord een verborgen betekenis heeft en dat we ons soms gewoon over moeten geven.

5 We weten dat liefde in de kleine dingen zit. We geven niet om dure cadeaus, maar zijn des te blijer met een handgeschreven kaartje. We hoeven niet geïmponeerd te worden door luxe.

6 We willen overal over praten. Als je partner juist dingen vermijd of wil laten zitten, dan heeft hij het niet altijd makkelijk. We geloven niet in om dingen maar te laten terwijl ze niet uitgesproken zijn, want dan gaan ze aan broeien. We geloven dat zolang er maar eerlijk en open gepraat wordt bijna alles opgelost kan worden.

-> Deze 11 dingen gebeuren als 2 oude zielen een relatie krijgen

7 We maken dingen snel mooier en romantischer dan ze zijn. We kijken snel over minpunten van iemand heen. We geloven dat mensen kunnen veranderen en groeien, zelfs tot het punt dat dit niet altijd goed voor ons is.

8 Omdat we het beste in mensen zien verwachten we ook veel van ze. We zien hun potentieel en verwachten dan ook dat ze leven naar hun potentie.

9 We zijn zorgers, dat gaat natuurlijk en kost ons geen moeite. We vinden het zelfs fijn om te kunnen zorgen, maar ergens verwachten we ook dat onze partner dit ook bij ons doet.

10 We houden met heel ons hart van onze partner. Wat er ook gebeurt we staan achter hem of haar en zullen altijd onze steun geven.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?

-> 8 signalen die aangeven dat jij een oude ziel hebt

Thoughtcatalog.com