Relaties

Deze 11 dingen gebeuren als 2 oude zielen een relatie krijgen

11 dingen die gebeuren als oude zielen een relatie krijgen

1 Je spendeert samen veel tijd alleen
Omdat jullie beiden veel in jullie hoofd zitten merk je dat jullie veel tijd samen door brengen, maar dat jullie beiden met andere dingen bezig zijn. Dit is een signaal dat jullie je echt bij elkaar op jullie gemak voelen.

2 Als jullie een relatie krijgen dan heeft één van jullie een serieuze emotionele doorbraak wat er aan de oppervlakte uitziet als een ‘breakdown’
Relaties tussen oude zielen brengen je niet alleen liefde en romantiek, ze zullen je ook helpen om de delen uit je leven te herkennen die nog niet zijn waar je wilt dat ze zijn. Wanneer je met iemand bent door wie jij je volledig gesteund voelt dan kun je al je onderdrukte emoties loslaten. Aan de oppervlakte lijkt dit misschien onprettig, maar het zal uiteindelijk enorm opluchten.

3 Je wilt nooit meer bij elkaar weg, maar jullie zijn nog wel in staat om een leven naast elkaar te hebben
Jullie zijn niet van elkaar afhankelijk, maar jullie spenderen het grootste deel van jullie tijd samen omdat jullie dit willen. Je koestert de delen van je leven die van jou zijn, maar je vindt het ook heerlijk om jullie levens samen te laten smelten.

-> 8 signalen die aangeven dat jij een oude ziel hebt

4 Jullie zijn beiden idealisten die graag het laatste woord hebben, dit is iets waar jullie over na moeten denken
Oude zielen zijn vaak uitgesproken over wat ze willen en worden vaak gezien als de slimste en meest wijze persoon uit de kamer. Dit wordt een uitdaging als je met iemand samen bent die net zo zeer wordt gerespecteerd. Maar dit is allemaal goed, op deze manier kunnen jullie werken aan jullie ego.

5 Het voelt direct alsof jullie familie zijn
In andere relaties was het soms ongemakkelijk, was er de behoefte om de ander te imponeren of was er het gevoel dat de ander niet helemaal aan jouw kant stond. In deze relatie zijn jullie gevoelens voor elkaar zo sterk dat het lijkt alsof jullie altijd al familieleden zijn geweest.

6 Je hebt niet het gevoel dat je de liefde van de ander moet verdienen
In andere relaties had je misschien soms het idee dat je iemand moest overtuigen om zich aan je te committeren, maar nu voel jij je gezien en geaccepteerd voor wie je bent. Je partner houdt van je lichaam zoals het is, vindt het fijn om bij je te blijven en lacht om je stomme grapjes. Je hebt niet het gevoel dat je iets moet veranderen om te kunnen voldoen aan de verwachtingen van de ander.

7 Jullie kunnen zo goed met elkaar opschieten dat het voelt alsof jullie elkaar al jaren kennen
Het is ongelooflijk hoe sterk de klik was die jullie beiden direct voelden.

8 Zelfs als jullie niet zo veel met elkaar gemeen hebben voelen jullie je nog één
Je kunt compleet verschillende interesse hebben en verschillende achtergronden hebben, maar elkaar toch helemaal begrijpen. Je hebt verschilde gedachtes en een andere kijk op dingen, maar zelfs als jullie het niet met elkaar eens zijn kun je nog begrijpen waarom de ander zo denkt.

-> 10 redenen waarom oude zielen moeite hebben met het krijgen van een relatie

9 Je realiseert je dat jullie van elkaar kunnen leren
Het interessante aan twee oude zielen is dat ze beiden ervaring en wijsheid binnen een relatie brengen. Dit zorgt ervoor dat je van elkaar kunt leren en de verschillende inzichten zorgen ervoor dat jullie je nog verder ontwikkelen.

10 Je realiseert je steeds meer hoe weinig materiële zaken er toe doen
Voordat jij je partner ontmoette wilde je succesvoller of aantrekkelijker zijn om jezelf te bewijzen. Nu je met de persoon bent met wie je wilt zijn realiseer jij je dat deze doelen nergens over gingen en dat je nu hebt wat je altijd al wilde.

11 Jullie zijn elkaars beste vrienden en de reden dat jullie in staat zijn om zo’n stabiele relatie te hebben is omdat jullie voor jullie relatie al zo hard aan jezelf hebben gewerkt
Nu weet je wat het betekent om een relatie te hebben met je beste vriend. Jullie zijn elkaars vertrouwenspersoon, beste vriend, familie en partner.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?