Relaties Single

10 redenen waarom oude zielen moeite hebben met het krijgen van een relatie

Waarom oude zielen moeite kunnen hebben met het krijgen van een relatie

1 Ze weten heel goed wie ze zijn
Oude zielen weten wie ze zijn, wat betekent dat ze ook heel goed weten wat ze wel en niet zoeken in een partner, wat wel en niet werkt. En hoewel dit juist heel goed is als je het hebt over wijs kiezen, kan het het aantal geschikte partners snel doen verminderen.

2 Hun enorm sterke intuïtie en gevoeligheid kan lastig zijn in relaties
Oude zielen zijn sterk geneigd om overal te veel over na te denken en omdat ze zo gevoelig zijn maken ze zich ook snel zorgen over dingen. Daarnaast kunnen ze aannames doen die niet altijd juist hoeven te zijn, een relatie moet stevig zijn wil het hier tegen bestand zijn.

3 Ze hebben vaak, voordat ze klaar zijn voor de liefde, eerst een ander groter doel in het leven
Ze moeten vaak behoorlijk wat werk doen voordat ze de liefde vinden. Wanneer ze de liefde te snel tegenkomen kan dit ze tegenhouden van andere dingen die ze in dit leven nog moeten doen.

->10 manieren waarop oude zielen anders liefhebben

4 Ze zullen geen genoegen nemen met iemand minder dan hun soulmate
Ze verwachten meer dan een relatie zonder diepgang of echte connectie. Ze zullen geen genoegen nemen met minder, wat soms betekent dat ze gewoon wat langer moeten wachten op hun partner.

5 Veel mensen kunnen ze passie geven, maar weinig geven ze die echte connectie
Omdat ze zo gevoelig zijn en ze interessant zijn voor anderen is het makkelijk voor oude zielen om passie te vinden bij mensen. Maar om iemand tegen te komen die echt hun beste vriend en geliefde is blijf een uitdaging.

6 Ze zijn natuurlijke helers en ze trekken vaak mensen aan die hulp in plaats van liefde nodig hebben
En die aantrekkingskracht is wederzijds. Een oude ziel kan iemand die hulp nodig heeft helpen en wil anderen ook graag helpen. Maar op een gegeven moment is het tijd om zich te realiseren dat ze een partner moeten kiezen, geen student of hulpproject.

->8 signalen die aangeven dat jij een oude ziel hebt

7 Ze hebben een hekel aan het spel
Daten is uitputtend voor een oude ziel. Leuk proberen te doen, wat is wel en niet toegestaan in het date-spel? Ze vinden het helemaal niets. Ze vinden het stressvol en gaan liever op hun intuïtie af dan dat ze een ‘spel’ moeten spelen.

8 Ze hebben hoge standaarden
Ze verwachten veel van zichzelf, dus ook van hun partner. En hoewel dit goed is, is het ook goed om te beseffen dat je bepaalde dingen, die geen dealbreakers zijn, in een ander moet accepteren. Imperfectie is juist mooi.

9 Ze hebben bagage
Mensen die hun ziel zo hebben ontwikkeld, hebben dit met een reden gedaan: ze moesten omgaan met dingen, ze moesten leren van de uitdagingen die het leven hen heeft geboden. Zo zijn ze gegroeid als persoon en hoewel dit juist mooi is kunnen dingen die niet goed zijn opgelost terugkomen in hechte relaties.

10 Ze voelen angst net zo hevig als dat ze liefde voelen
De mate waarop ze graag van iemand zouden houden is net zo groot als de mate van angst die ze hebben om deze liefde te verliezen. Ze houden niet alleen intens van iemand, ze voelen ook intens en soms staat dat ze in de weg van de dingen die juist goed voor ze zijn.

->Deze 11 dingen gebeuren als 2 oude zielen een relatie krijgen

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?

Bron Thoughtcatalog.com Foto Kyrzayda.com