Geluk

8 signalen die aangeven dat jij een oude ziel hebt

8 signalen dat je een oude ziel bent

Als je een oude ziel hebt dan wil dat niet zeggen dat je perfect bent of dat je geen fouten maakt. Absoluut niet zelfs! Een oude ziel heeft alleen het voordeel om gemakkelijker het grotere plaatje te zien. Zij ‘weten’ dat ze er zijn om te leren en te inspireren.

Heb jij het idee dat je een oude ziel hebt? Dan herken je jezelf vast in deze 8 signalen:

1 Je hebt vaak het gevoel dat je ergens al bent geweest
Een oude ziel heeft vaak flashbacks van herinneringen. Dit wordt meestal getriggerd door een persoon of plaats. Als je bijvoorbeeld een vreemde ontmoet, en het voelt alsof jullie een bijzondere connectie hebben. Of wanneer je een boek leest, onderweg bent naar een locatie of iets op tv ziet, heb je snel het gevoel dat je de plek kent of dat je hier al eens bent geweest.

-> 10 manieren waarop oude zielen anders liefhebben

2 Je bent verstandig en geheimzinnig
Je bent goed in geheimen houden en op de een of andere manier voelen vreemden dit aan, waardoor zij hun hart maar al te graag bij jou komen luchten. Mensen komen naar jou toe voor advies. En in principe hoef je niet veel te zeggen, maar wat je zegt heeft een behoorlijke invloed.

3 Leeftijd speelt geen rol
Je kunt het met iedereen, van alle leeftijden goed vinden. Als kind vond je het heerlijk om zowel met kinderen als volwassenen omringd te zijn.

4 In de ogen kijken
Als je met iemand praat, moet je diegene altijd in zijn of haar ogen aankijken. De ogen zijn een weerspiegeling van de ziel, en jij leest deze door in diegenes ogen te kijken. Veel meer dan deze informatie heb je eigenlijk niet nodig.

->Deze 11 dingen gebeuren als 2 oude zielen een relatie krijgen

5 Tijd voor jezelf
Je hebt tijd voor jezelf nodig om je eigen gedachten weer even te ordenen. Met andere woorden: je geest moet in contact blijven met je ziel, omdat deze jou de juiste weg kan wijzen.

6 Streven om een goed persoon te zijn
Je streeft ernaar om een goed persoon te zijn. Dat betekent dat je eerlijk en aardig bent. Niet over andere mensen praat of je door jaloezie laat leiden. Je bent niet perfect, maar je doe wel je best om dit zo goed mogelijk te doen.

7 Geld maakt niet gelukkig
Je bent niet gedreven om spullen te hebben. Als oude ziel is geld voor jou belangrijk om de vrijheid te creëren die je nodig hebt om je dromen te volgen. Meer niet. Voor jou zijn meerdere huizen, auto’s of andere spullen niet belangrijk.

8 Diepgaand, niet oppervlakkig
Je trekt diepgaande relaties aan en kunt uren met vrienden en familie praten. Je bent liever alleen dan met een groep waar je geen connectie bij hebt. Oude zielen vermijden grote groepen liever.

->10 redenen waarom oude zielen moeite hebben met het krijgen van een relatie

ps Volg jij Herhealth.nl al op Instagram? @Herhealth.nl

Mystical Raven