Relaties

Vergeef jezelf voor de keren dat je genoegen nam met minder dan je verdient

Vergeef jezelf voor de keren dat je genoegen nam met minder dan je verdient

Het is tijd om jezelf te vergeven voor de keren dat je genoegen nam met minder dan je verdient. Voor het toelaten van foute mensen in je hart en voor het kussen van monden die het niet verdienden om door jou gekust te worden. 

Het is tijd om jezelf te vergeven voor het feit dat je vol voor de liefde gaat en je niet aan half werk doet. Dat jij jezelf gaf aan iemand die niet wist wat hij of zij aanmoest met oprechte liefde. 

Het is tijd om jezelf te vergeven voor de hoop die je voelde. Voor het feit dat je vertrouwen had in de liefde en dat je dacht dat de liefde alles zou overwinnen. Het is tijd om jezelf te vergeven voor het proberen, voor geloven en voor ‘ik houd van jou’ zeggen.

Het is tijd om jezelf te vergeven voor mensen die weg zijn gelopen. Voor de mensen die niet vochten, voor de mensen die je het gevoel gaven dat jij niet voldeed. Het is tijd om jezelf te vergeven voor de manier waarop je anderen blindelings vertrouwde. 

Het is vooral tijd om jezelf te vergeven voor het feit dat je toestond dat je toeliet dat mensen zo veel van je namen.

Volg Herhealth.nl op Instagram

De tijd is hier. De tijd is gekomen om jezelf te vergeven voor de keren dat je minder dan je verdient accepteerde. De tijd is gekomen om te begrijpen dat hier niets aan kon doen, dat niet nog meer van iemand kon houden en dat je de ander niet kon veranderen. 

Er is een andere soort liefde die op jou wacht. De liefde die dezelfde taal spreekt als jouw hart. Deze liefde neemt je niet voor lief, deze liefde laat je niet wachten en deze liefde maakt niet onzeker. Maar heb geduld, val niet terug in de armen of soortgelijke armen die je hebben gebroken en laat je littekens je niet overtuigen dat jij die liefde niet verdient. 

Vecht voor de liefde waarvan je diep van binnen weet dat je die verdient. De liefde die je sterker maakt, de liefde die je laat stralen en de liefde die je inspireert, want deze zal komen. Deze zal komen.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram