Geluk

Wat ervoor zorgt dat mensen zich veilig voelen in je gezelschap, gebaseerd op jouw geboortemaand 

Wat ervoor zorgt dat mensen zich veilig voelen in jouw gezelschap, gebaseerd op jouw geboortemaand 

Als mensen zich veilig en geaccepteerd in jouw buurt voelen dan is dit een gave. Maar hoe sommige mensen de gave hebben om anderen een veilig gevoel te geven varieert. Onderstaand lees je, gebaseerd op je geboortemaand, wat ervoor zorgt dat mensen zich veilig en geaccepteerd bij jou voelen, 

Januari
Mensen voelen zich veilig en geaccepteerd bij jou omdat je goed kunt luisteren. Je bent oprecht geïnteresseerd in andere mensen en hun verhalen. Je stelt goede vragen en blijft gefocust op de persoon met wie je in gesprek bent. Jij zorgt ervoor dat mensen zich gehoord voelen.

Februari
Mensen voelen zich veilig en geaccepteerd bij jou omdat je goed advies geeft. Je bent altijd beschikbaar om je mening over iets te geven waar iemand mee worstelt. Je hebt een goede intuïtie en dit zorgt ervoor dat je de situatie van de ander goed begrijpt. Mensen voelen zich veilig bij je omdat jij ze in de goede richting wijst.

Maart
Mensen voelen zich veilig bij je omdat je emotioneel volwassen bent. Je bent empathisch en gemaakt ruimte voor iedereen die dit nodig heeft. Je geeft de emoties van de ander de ruimte. Dit geeft mensen een veilig gevoel omdat ze weten dat ze bij jou kunnen zijn wie ze zijn en mogen voelen wat ze voelen. Ze kunnen bij jou echt zichzelf zijn.

April
Mensen voelen zich veilig en geaccepteerd bij je omdat je niet oordeelt. Je weet dat iedereen dingen heeft waar ze onzeker over zijn en dat niemand perfect is. Mensen voelen zich veilig bij je omdat ze weten dat ze met bijna alles bij jou terecht kunnen en dat je dit nooit tegen ze zal gebruiken. 

Mei
Mensen voelen zich veilig en geaccepteerd bij jou omdat alles kan en mag bij jou. Je bent overal voor in en zorgt ervoor dat anderen ook een goede tijd hebben. Je doet er alles aan om iedereen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. 

Juni
Mensen voelen zich veilig en geaccepteerd bij jou door je positieve energie. Je bent echt een zonnestraal. Je doet altijd je best om het beste van een situatie te maken. Maar wanneer er geen positieve kant gevonden kan worden dan laat jij jezelf hier niet door beïnvloeden. Je accepteert alles voor wat het is en laat negativiteit los.

Juli
Mensen voelen zich veilig en geaccepteerd bij jou omdat je zo zorgzaam bent. Je vindt het fijn om voor andere mensen te zorgen en je gelooft er heilig in dat we op deze planeet zijn om elkaar te helpen. Dus dat is wat je doet. Je bent iemand die nooit een verjaardag vergeet, die soep brengt als iemand ziek is en waarvan mensen weten dat ze je kunnen bellen als ze een probleem hebben. 

Augustus
Mensen voelen zich veilig en geaccepteerd bij jou omdat het leuk is om bij je in de buurt te zijn. Je kunt met iedereen overweg en houdt met iedereen een leuk gesprek gaande. Je bent betrokken en scherp en hebt interesse in je medemens. Je bent interessant en hebt interesse in anderen en dat is jouw super power. 

September
Mensen voelen zich veilig bij je omdat je altijd wil helpen. Je bent de persoon die mensen bellen als ze letterlijk en figuurlijk vastzitten. Op jou kun je altijd rekenen. Je neemt verantwoordelijk en bent er altijd voor de mensen die je nodig hebben.

Oktober
Mensen voelen zich veilig en geaccepteerd bij jou omdat je kalmerende uitwerking op mensen hebt. Je bent in balans, open en eerlijk. Je kunt mensen op hun gemak stellen. Jouw kalme aanwezigheid zorgt ervoor dat iedereen zich veilig bij je voelt. 

November
Mensen voelen zich veilig en geaccepteerd bij jou omdat je zo loyaal bent. Je zal nooit iemand zijn vertrouwen schaden. Je hecht waarde aan loyaliteit en oprechtheid en je houdt jezelf altijd aan deze waardes in je eigen relaties. Je bent een constante factor in het leven mensen en dit zorgt ervoor dat mensen zich veilig voelen.

December
Mensen voelen zich veilig en geaccepteerd bij jou omdat je mensen het gevoel geeft dat ze speciaal zijn. Als je met iemand praat dan geef je die persoon het gevoel dat hij of zij echt wat te vertellen heeft. Je bent oprecht en geeft mensen jouw onverdeelde aandacht. Dit is een gave om nooit te verliezen.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?