Geluk

Voor de vrouw wiens prachtige kwaliteiten niet altijd worden gezien of gewaardeerd

Voor de vrouw wiens prachtige kwaliteiten niet altijd worden gezien of gewaardeerd

“De schoonheid van een vrouw zit niet in de kleding die ze draagt, haar figuur of de manier waarop ze haar haar draagt. De schoonheid van vrouw zie je in haar ogen, want de ogen zijn de doorgang naar haar hart, naar de plek waar ze haar liefde bewaart. Echte schoonheid wordt gereflecteerd in de ziel van een vrouw. Het is de zorg die ze geeft, de passie die ze heeft en deze schoonheid groeit met de jaren” – Audrey Hepburn

Vaak worden uitzonderlijke kwaliteiten niet gewaardeerd door simpele mensen. Zoals ongelukkige mensen vaak gelukkige mensen het geluk niet gunnen. Stille mensen worden bekritiseerd door luide mensen. De strebers overdreven worden gevonden door luie mensen en ga zo maar door. Uitzonderlijke vrouwen zijn in dit geval niet anders. Ook zij worden niet altijd gewaardeerd en gezien terwijl hun kwaliteiten uitzonderlijk zijn!

Daarom dit lijstje, want jij, prachtig vrouw, mag super trots op jouw kwaliteiten:

1 Jouw vriendelijkheid
Je vriendelijkheid straalt van je af, waar je ook bent. Het maakt niet uit hoe vaak je vriendelijkheid, vrijgevigheid en zorgzaamheid worden genegeerd, jij blijft doorgaan.

2 Jouw onafhankelijkheid
Jij weet wat je waard bent, je hebt geen andere mensen nodig om je beter te laten voelen of om je zelfvertrouwen op te krikken. Jij bent je jezelf en houdt je vast aan je eigen normen en waarden.

3 Je onbaatzuchtigheid
Je geeft vaak meer dan je krijgt. Je vindt het heerlijk om te geven en om voor anderen te zorgen. Je bent gelukkig als de mensen waar je om geeft ook gelukkig zijn.

4 Je passie
Jouw enthousiasme en opwinding werken over de dingen die belangrijk voor je zijn werken aanstekelijk. Of het nou gaat om je werk, je hobby of je gezin: je gaat er voor de volle 100% voor.

5 Jouw steun
Of het nou een vriend, een familielid of je partner is: jouw steun is hartverwarmend. Je hebt misschien zelf niet door hoe fijn dit is voor de mensen om je heen, maar deze steun geeft mensen zelfvertrouwen en een gevoel van veiligheid.

6 Je energie
En dan bedoelen we niet dat je met je tomeloze energie als een wervelstorm door de levens van anderen waait. Nee we bedoelen de energie die je uitstraalt. Je positieve levenshouding, je warmte, je zorgzaamheid. Deze energie is duidelijk voelbaar voor iedereen.

7 Je eerlijkheid
Je bent lief, maar je durft ook eerlijk te zijn. Je eerlijkheid is altijd opbouwend en behulpzaam bedoeld. Je zal niet snel ongevraagd je mening geven alleen maar omdat je graag je mening wilt geven.

8 Je liefde
Dank je voor je liefde. Dank je voor al de keren dat jij je telefoon opnam, ook als het eigenlijk niet uitkwam. Dank je dat je er bent voor de mensen om je heen en dat je blijft wie je bent, ook al is dat niet altijd makkelijk in deze harde wereld.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?