Geluk

Van deze 6 dingen vrolijk je zeker op!

Van deze 6 dingen vrolijk je zeker op!

1 Wandelen! Ga lekker een stuk wandelen. Je hoeft geen doel te hebben, maar ga de natuur in en loop je hoofd leeg en fris.

2 Hoe neerslachtig jij je nu misschien ook voelt, doe je best om aardig en vriendelijk tegen anderen te zijn. Wanneer we vriendelijk zijn tegen iemand anders of een ander helpen voelen we onszelf vaak daarna stukken beter. 

3 Drink voldoende water en neem vitaminesupplementen als je denkt dat je niet gezond genoeg eet. Stop sowieso meer goede voeding dan slechte in je lichaam. Drink je alchohol? Doe dit dan gematigd. Rek je zelf uit en kom van die bank af. Behandel je lichaam met alle liefde zorg die het verdient. Het is moeilijk om je mentaal goed te voelen als je je fysiek niet goed voelt. 

4 Trakteer jezelf. Dit hoeven geen dure dingen te zijn! Je kunt jezelf bijvoorbeeld trakteren op een goede en gezonde maaltijd. Maar ook van een nieuw hoesje voor je telefoon kun je blij worden, check smartphonehoesjes.nl voor de vrolijkste hoesjes in leuke kleuren. Bijvoorbeeld het Samsung Galaxy S21 Ultra hoesje is er in de leukste motiefjes en kleuren. 

5 Beweeg je lichaam. Joggen, wandelen, yoga, fitness, groepslessen, fietsen, altijd de trap nemen. Wat het ook is, zorg ervoor dat je het lijf wat je hebt gekregen laat bewegen. 

6 Neem regelmatig bewust een pauze en kijk naar dingen die je een blij gevoel geven. Of het nou een mooi uitzicht uit je raam is, een grappig account op social media of een foto van je familie: vind iets waar je positieve energie van krijgt. Sommigen dingen zorgen ervoor dat het leven minder zwaar voelt, als is het maar voor even.