Geluk

Soms brengt een einde onverwachte vreugde

Soms brengt een einde onverwachte vreugde

Soms dwingt een einde je om opnieuw te beginnen. Een einde dwingt je om stappen te zetten waardoor je jezelf leert kennen. Een einde kan ervoor zorgen dat je iets vindt wat beter voor je is of beter bij je past. Uiteindelijk zou je willen dat je het lef had gehad om eerder weg te lopen of om dingen eerder te beëindigen.

Niet alle eindes zijn het waard om over te rouwen. We hoeven niet altijd verdrietig te zijn als iets eindigt. Soms brengt een einde vreugde en leidt het je naar mooiere periodes. Soms is een einde zwaar in het begin, maar als je verder kijkt dan de pijn dan zie je de wijsheid en de les die hebt geleerd, de kansen die het je heeft gebracht en de persoon die het je heeft gemaakt. 

Volg Herhealth.nl op Instagram

Een einde dwingt je om dieper te kijken naar het waarom en hoe. Als dingen eindigen dan wordt je geconfronteerd met enorm veel vragen die je ertoe dwingen om antwoorden te vinden. En ironisch genoeg zijn de zwaarste eindes vaak de eindes die het beste voor ons zijn. 

Maar het mooiste van een einde is dat het je laat zien wat voor jou is bedoeld in het leven en wat niet. Een einde stuurt je een andere kant op, laat je een nieuwe richting zien. Een einde is een nieuw begin, een einde geeft hoop en nieuwe kansen. 

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?