Geluk

20 dingen die je vanaf nu voor eens en altijd los kunt laten

20 dingen die je voor eens en voor altijd los kunt laten

Hoeveel stress draag jij bij je? Voel je dat je met veel emotionele issues zit? Gelukkiger en stabieler worden begint bij het loslaten van stress.

Fysiek, mentaal en spiritueel is het belangrijk om de persoon die je denkt dat je moet zijn los te laten om zo de persoon te worden die bent en wilt zijn. Loslaten kan doodeng zijn, maar het kan een enorm gebaar van zelfliefde zijn. Onderstaand vind je 20 voorbeelden van dingen die je los kunt laten:

1 Laat alle gedachtes die je niet sterk en krachtig laten voelen los.
2 Laat het schuldgevoel los wat je hebt omdat je doet wat je echt wilt.
3 Laat de angst voor het onbekende los, neem de eerste stap en je zult zien dat jouw weg zichzelf vanzelf zal laten zien.
4 Laat spijt los, op een bepaald punt in je leven was dat waar je nu spijt van hebt juist hetgeen je wilde.
5 Laat zorgen maken los, zorgen is hetzelfde als bidden voor iets wat je niet wilt.
6 Laat het los dat je iedereen overal de schuld van geeft. Jij bent verantwoordelijk voor jouw leven. Als er iets is wat je niet bevalt dan heb je 2 opties; 1 je accepteert het of 2 je verandert het.
7 Laat het idee los dat je beschadigd bent. Jij bent belangrijk en mag er zijn en de wereld heeft jou precies zoals je bent nodig.
8 Laat het idee los dat jouw dromen niet belangrijk zijn, volg je hart.
9 Laat het los dat jij er altijd voor iedereen moet zijn. Zorg ook voor jezelf en zet jezelf op de eerste plek.
10 Laat het idee los dat anderen gelukkiger, succesvoller of het beter hebben getroffen dan jij. Jij bent waar je moet zijn.
11 Laat het idee los dat er een goede een slechte manier is om naar dingen te kijken. Geniet van de verschillen en vier de diversiteit van het leven.
12 Laat je verleden los en ga verder. Het wordt tijd voor een nieuwe verhaal in je boek.
13 Laat het los om te denken dat je ergens anders in je leven zou moeten zijn. Je bent waar je moet zijn en vraag jezelf af waar je heen zou willen.
14 Laat boosheid ten opzichte van ex geliefden of familie los. We verdienen allemaal geluk; omdat de relatie over is hoeft het nog niet te betekenen dat de liefde toen niet echt was.
15 Laat het idee los dat je meer en meer moet doen. Je hebt vandaag het beste gedaan wat je kon en dat is genoeg.
16 Laat het idee los dat je alles moet weten, we leren allemaal elke dag nog.
17 Laat je geldzorgen los, zorg voor overzicht en maak een plan en houd je aan dit plan.
18 Laat het los om anderen proberen te redden of veranderen. Iedereen heeft zijn eigen weg, het beste wat je kunt doen is werken aan jezelf en stoppen met focussen op anderen.
19 Laat het los om te proberen om overal bij te horen en door iedereen aardig gevonden te worden. Je bent uniek, houd dit zo!
20 Laat je zelfhaat los. Je bent niet het getal op de weegschaal of de omvang van je lichaam. Wie jij bent is belangrijk en de wereld heeft je nodig zoals jij bent!

Mindbodygreen.com