Relaties

10 signalen dat je een goede man aan de haak hebt geslagen!

10 signalen dat je de juiste man aan de haak hebt geslagen

1 Hij geeft je het gevoel dat je mooi bent (van binnen en buiten)
Omdat je zijn partner bent vergeet een goede man niet om jou het gevoel te geven dat je prachtig bent. En dit gaat niet alleen om woorden, hij laat het ook zien in zijn daden.

2 Hij inspireert je
Een goede man laat een sterk en stabiel karakter zien. Hij is er voor je en hij inspireert je om de beste versie van jezelf te zijn.

3 Hij steunt je
Een goede man begrijpt dat het belangrijk is om zijn vrouw te steunen en er voor haar te zijn. Dit betekent niet dat hij een voetveeg is, maar hij is er als je hem nodig hebt en je weet dat je altijd op hem kunt rekenen.

4 Hij staat open voor persoonlijke groei
Een goede man is zelfverzekerd maar weet dat hij niet perfect is. Hij staat open voor persoonlijke ontwikkeling en wil graag nieuwe dingen leren.

5 Hij geeft je een veilig en geborgen gevoel
Je veilig en geboren voelen in een relatie is enorm belangrijk voor elke vrouw. En het is de taak van de man om hiervoor te zorgen. Een goede man zal altijd voor zijn vrouw zorgen als dit nodig is.

6 Hij denkt ook altijd aan de kleine dingen
Hij houdt de deur voor je open, tilt je zware tas, geeft de kinderen eten als jij moe bent, laat een warm bad voor je vollopen als je het koud hebt, het zijn de kleine dingen die er toe doen. Hij heeft het nooit te druk om jou te helpen.

7 Hij is eerlijk en oprecht
Een goede man liegt niet, steelt niet en bedriegt niet. Een goede man vertelt hoe de vork in de steel zit, hij vertelt de waarheid of die nou leuk is of niet. Maar zo weet je in ieder geval altijd wat je aan hem hebt.

8 Hij is nooit agressief naar jou of anderen
Een goede man zal nooit fysiek, mentaal of emotioneel agressief zijn tegen zijn partner. Ooit. Een goede man zal de kracht van karakter conflicten op laten lossen, daar heeft hij andere zaken niet bij nodig.

9 Hij staat altijd achter je
Hij gelooft in je, door dik en dun. Onder geen enkele omstandigheid zal hij je verwaarlozen of negeren. Hij zal er altijd voor je zijn, wat er ook gebeurt.

10 Hij doet zijn best om jouw vertrouwen te verdienen en te behouden
Een goede man begrijpt dat vertrouwen, zoals liefde, niet kan worden geforceerd; het moet worden verdiend en het moet groeien. Nadat een man het vertrouwen van een vrouw heeft gewonnen, zal een goede man zich realiseren dat dit een zegen is en hij zal er heel voorzichtig mee omgaan. Je weet dat je hem altijd kunt vertrouwen.