Relaties Single

Breakups: wat je moet onthouden als je liefdesverdriet hebt..

7 dingen om te onthouden als alles tegen lijkt te zitten

Soms moet je vergeten wat je voelt en je herinneren wat je verdient..

De meeste van ons hebben het wel een keer meegemaakt. Je relatie gaat uit en je bent er kapot van. Liefdesverdriet kan hartstikke zwaar zijn. Maar we moeten verder gaan en leren van de lessen die deze scheiding je leert. En hoewel een breakup je kan verscheuren en je verdrietig maakt kan het je op de lange termijn ook belangrijke lessen leren. Het feit dat je nu zoveel verdriet voelt betekent ook dat je weer heel veel geluk kunt voelen nadat je hart weer is geheeld. Als je op dit moment door een zware breakup gaat lees dan verder voor wat geruststellende woorden..

Neem een moment om te ademen. Adem het leven in en adem de angst en het verdriet uit. Adem omdat het je grondt en je balans geeft. Jij kwam naar deze planeet voor jouw persoonlijke reis en tijdens deze reis zijn er lessen te leren. Wat betekent dat je soms ook gekwetst wordt en pijn hebt. Zelfs als je dacht dat je met de liefde van je leven was, kom je hier doorheen. Ook dit zal passeren. Ga je gevoelens aan en ren niet van ze weg. Doe voor een paar dagen wat goed voor jou voelt. Wil je even je bed niet uitkomen, luister dan naar je gevoel. Doe wat jij wilt en houd je eigen tempo aan.

Zorg wel dat je gevoelens er op een gezonde manier uitkomen. Praat met vrienden of familie, houd een dagboek bij, luister naar muziek, ga sporten en zweet je verdriet en boosheid eruit. Het ergste wat je nu kunt doen is al je gevoelens voor jezelf houden, want ze zullen je uiteindelijk achtervolgen en inhalen. Ze zullen dan je geluk saboteren en je kans op geluk verkleinen.

En onthoud dat je nieuwe vormen van geluk kunt creëren. Als jij je ex associeert met geluk in je leven is goed om na te denken over de dingen waar je gelukkig van werd voordat hij of zij in je leven kwam. Want je kunt je geluk weer vinden. Er zijn zoveel activiteiten, plekken, dingen om te doen en mensen die ons plezier geven. Die vergeten we snel als we liefdesverdriet hebben, maar die zijn juist zo belangrijk.

Breakups zijn zwaar, maar onthoud dat niets voor altijd duurt en je zult iemand anders die je weer het gevoel geeft dat je leeft! Het hoeft niet eens een ander persoon te zijn, het kan ook een hobby, vriendschap, huisdier of passie zijn. Breakups zijn zwaar, maar ze bieden ook een kans om te leren en om te groeien als persoon.

Het lijkt nu misschien het einde van de wereld, maar eigenlijk is dit het begin van een hele nieuwe mooie periode. Want blijkbaar loopt er nog iemand rond die veel beter bij je past dan je ex, vergeet dat niet!