Relaties

Op een dag ontmoet je iemand die je eraan herinnert hoe echte liefde hoort te voelen

Op een dag ontmoet je iemand die je eraan herinnert hoe echte liefde hoort te voelen

Op een dag ontmoet je iemand die je eraan herinnert hoe echte liefde hoort te voelen. Je gaat iemand ontmoeten die jou laat zien hoe echte liefde eruit zien en deze keer zal het voor altijd zijn.

Op een dag ontmoet je iemand die ervoor zorgt dat je geen vraagtekens meer hoeft te hebben. Deze persoon zal je laten zien dat hij of zij van je houdt en jij vindt het niet eng, nee je geniet ervan.

Op een dag ontmoet je iemand die jou laat realiseren dat alles wat je in het verleden hebt meegemaakt nodig was om deze persoon te ontmoeten. En misschien begin je zelfs wel te geloven in het lot en alle andere magische dingen waar je altijd te nuchter voor was.

Op een dag zal je glimlachend terugkijken op je liefdes uit het verleden, maar je zult ze niet meer missen. Want je hebt nu een veel grotere liefde gevonden. Iets dat groter is dan jijzelf, iets wat sterker is dan jij je ooit had kunnen voorstelen.

Op een dag zul je niet eens meer met je ogen knipperen als een ex ter sprake komt. Jullie hebben elkaar gevonden en exen horen definitief in het verleden. Want nadat je zo lang hebt gezocht, heb je eindelijk de liefde gevonden waar je zo naar hebt verlangd.

Bewaar dit artikel op Pinterest

Op een dag ga je iemand ontmoeten die je vlinders geeft. Je zult die persoon niet afschrikken, je zult hem laten blijven en je zult de vlinders laten groeien.

Op een dag ontmoet je iemand die houdt van elk stukje van je lichaam. Alle stukjes die je vroeger probeerde te verbergen. Hij of zij zal van je houden en je helemaal accepteren.

->Toen ik jou ontmoette stopte ik met om mezelf geven

En op een dag ontmoet je iemand waar je hartstikke verliefd op wordt. Het gebeurt misschien langzaam, maar je opeens loop je met je hoofd in de wolken. Het gebeurt misschien morgen of over een jaar of het is misschien gister of juist een jaar geleden gebeurd. Maar jij geeft je eraan over en bent niet meer bang. Want door de manier waarop deze persoon naar je kijkt heb je geen twijfels meer.

Op een dag ontmoet je iemand die je eraan herinnert dat de liefde mooi is en dat zijn liefde voor jou nooit zal vervagen. Op een dag ontmoet je iemand die bij jou past en het zal niet eindigen, het zal niet weggaan. Deze persoon blijft.

->Je was slecht voor me en toch hield ik van je

Thoughtcatalog.com