Geluk

Tips voor een consult met een medium

Tips voor een consult met een medium

Een gesprek hebben met een waarzegger of medium is niet niks. Het kan heel zwaar zijn, maar is tegelijkertijd wel iets heel goeds. Het is niet voor iedereen weggelegd en lang niet iedereen heeft er behoefte aan om met een medium te praten. Ben jij wel van plan om een afspraak te maken met een medium? Gebruik dan de volgende tips.

Schrijf van tevoren vragen en onderwerpen op
Het is erg handig om je van tevoren goed voor te bereiden op het consult. Het kan namelijk erg overweldigend zijn, wat er toe kan leiden dat je vergeet wat je allemaal wilde vragen. Je wil natuurlijk ook voorkomen dat je de helft van jouw vragen niet hebt kunnen stellen omdat je het vergeten was. Door een lijstje te maken met alle vragen die je hebt of onderwerpen waar je over wil spreken, weet je zeker dat alles aan het bod zal komen.

Sta open voor alles
Het is niet zomaar iets, contact met een helderziende. Het ene medium is de ander ook niet en daarom zal het aan het begin altijd even wennen zijn. Sta open voor alles, en onthoud dat je niet kan oordelen tot je weer buiten bent en het allemaal meegemaakt hebt. Wat gebeurt er als je dit niet doet? Dan heb je waarschijnlijk een negatief gevoel en geloof je niet in de dingen die er gezegd worden. Je hebt deze afspraak natuurlijk niet voor niks gemaakt, dus dit wil je voorkomen.

Wees kritisch
Niet iedereen gelooft in de dingen die een waarzegger vertelt. Er zijn dan ook genoeg situaties van mensen waarin ze het gevoel hebben dat ze bedrogen zijn.  Je wil voorkomen dat dit ook bij jou gebeurt. Wees niet naïef, maar wees kritisch en denk goed na over wat wel en niet juist kan zijn. Je hoeft niet alles heel serieus te nemen maar probeer tegelijkertijd uit alles wel een les te halen. Praten met een medium is interessant en kan tot veel nieuwe dingen leiden.

Heb vertrouwen en hoop
Ook als je niet direct gelooft in waarzeggers, kan je nog een afspraak maken. In dit geval moet je wel zorgen voor voldoende vertrouwen en hoop. Je kan namelijk alsnog heel veel uit zo’n gesprek halen. Ook al geloof je er misschien niet in dat jouw toekomst echt voorspeld is, je kan er wel dingen uit halen en het kan zeer leerzaam zijn. Zo kan het zorgen voor hoop en motivatie voor het leven, ook als je er niet echt in gelooft.