Relaties

Tantra, wat is het? Tips en oefeningen

tantra

Wat is Tantra eigenlijk? Gaat het vooral om seks of is het meer? Wat voor oefeningen zijn er eigenlijk en is het ingewikkeld? Wij hebben de antwoorden op deze vragen en andere informatie voor je op een rij gezet.

1. Tantra seks, wat is het en hoe doe je het?
Tantra kan ervoor zorgen dat je nog meer kunt genieten van seks en dat jij je seksuele energie kunt gebruiken om je creativiteit te laten stromen voor andere onderdelen in je leven. Het leert je manieren om je te focussen en te concentreren die voor verschillende onderdelen uit je leven goed zijn.
Lees verder

2. 6 oefeningen om de Tantrische seksgodin in jezelf los te maken
Als je denkt aan tantrische seks dan denk je al snel aan alle moeilijke seksuele standjes die je in de Kama Sutra ziet. Veel mensen denken dat tantra alleen over seks gaat. En ja seksualiteit is een onderdeel van de Tantra, want het is liefde, het is leven. Dus seksualiteit valt ook onder deze brede categorie. Tantra is liefde. Het is connectie, in het nu zijn met jezelf en je partner. Tantra combineert seksualiteit met spiritualiteit.
Lees verder

3. Tantra adviezen om in de stemming te komen voor seks
In Tantra wordt seks gezien als een oplader. Het laadt je chi – of je energie op. Dus zelfs als jij je moe voelt zal seks je batterij weer opladen en krijg je meer energie voor alle andere dingen die je doet.
Lees verder

4. Tantra technieken voor het krijgen van een gelijktijdig orgasme
Vaak gebeurt het alleen in films dat mannen en vrouwen tegelijkertijd klaarkomen. Vaak komt een man sneller klaar dan een vrouw en veel vrouwen kunnen geen orgasme krijgen van alleen seks. De natuur heeft het zo bepaalt dat mannen en vrouwen anders zijn gebouwd en dat ze ook plezier en orgasmes anders ervaren.
Lees verder