Diner Recepten

Recept: Easy linzencurry

Linzencurry
Geschreven door Redactie

Zin in lekkere curry met homemade currypasta? Dit super simpele receptje smaakt alles behalve simpel! 

Nodig voor twee personen

  • 200 gr gedroogde linzen
  • 15 cherrytomaatjes
  • 1 aubergine
  • 200 ml kokosmelk
  • Verse koriander
  • 50 gr gele currypasta (zelfgemaakt)
  • Kokosolie

Zo maak je het

  1. Kijk op de verpakking van de gedroogde linzen of je deze nog moet weken, voordat je ze kookt. Dit is namelijk niet altijd het geval en doe dit wanneer nodig.
  2. Snijd de aubergine in fijne blokjes en snijd de cherrytomaatjes in kwartjes.
  3. Verhit een wok en smelt de kokosolie hierin en daarna de currypasta. Bak de aubergine gaar in de currypasta.
  4. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook. Voeg dan de linzen toe en laat meekoken, zoals de aanwijzing op de verpakking van de linzen aangeeft.
  5. Voeg als laatst de tomaten toe en warm deze even mee op. Bestrooi de curry voor het eten met koriander.

Eet smakelijk!

Deel op:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Over de schrijver

Redactie

Laat een reactie achter