INFJ

10 superkrachten van de INFJ, het zeldzaamste persoonlijkheidstype

De 10 superkrachten van een INFJ

Ben jij een INFJ-er volgens de persoonlijkheidstest van Myers-Briggs? Dan heb je het zeldzaamste persoonlijkheidstype. Dat kan misschien lastig zijn, omdat anderen jou minder goed begrijpen. Maar eigenlijk is dat nergens voor nodig. Want ook de INFJ zijn mensen met fantastische eigenschappen. Daarom de 10 superkrachten van een INFJ op een rij.

1 Leren
De meeste INFJ personen houden ervan om te leren. Als je een INFJ blij wilt maken, geef je haar een (zelfhulp)boek, een podcast, video, seminar of iets wat daarop lijkt. En laat diegene de komende paar uur even alleen. Ze houden van nieuwe dingen leren en kunnen daarom niet goed steeds dezelfde dingen opnieuw doen.

2 Samensmelten
Ze houden van leren, maar ook om het grotere geheel te zien. Van alle nieuwe dingen die zij leren, kunnen zij de stukjes van de puzzel bij elkaar brengen tot een geheel. Op deze manier kunnen ze goed naar het groter geheel kijken.

3 Creëren
Ze zijn het gelukkigst wanneer ze de dingen die ze bedacht hebben, ook daadwerkelijk uitvoeren. INFJ personen zijn super creatief, of diegene nu met verf aan de gang gaat, of juist prachtig kan schrijven. Alle INFJ-ers houden ervan om dingen te maken.

-> 20 signalen dat je een INFJ bent, het meest zeldzame persoonlijkheidstype

4 Toekomstgericht
In plaats van in het verleden blijven hangen, kijken ze naar wat de toekomst hen brengt. En hoe ze hier op de best mogelijke manier kunnen komen.

5 Speculeren
Ze houden van theorieën en om hierover te speculeren. Ze willen weten waarom iets is zoals het is en zoeken dit volledig uit. Op deze manier kunnen ze de puntjes met elkaar verbinden.

6 Het grote plaatje zien
Door al dat speculeren en de puntjes met elkaar te verbinden, zijn ze erg goed in het zien van het grotere plaatje.

7 Zelfreflectie
INFJ-ers hebben de kracht om hun eigen gedachten te onderzoeken en dus niet volledig aan de vrije loop te laten gaan. Hierdoor hebben ze een super goede zelfreflectie.

-> 7 kenmerkende tegenstrijdigheden van een INFJ

8 Communiceren
Het maakt niet uit in welke taal dit is, INFJ-personen kunnen onwijs goed communiceren. Ze houden ervan om te werken met woorden. Veel van hen zijn dan ook goede schrijvers, anderen zijn juist weer goed in presenteren

9 Adviseren
Omdat de INFJ-ers ervan houden om nieuwe dingen te leren. En dus veel lezen en onderzoek doen, zijn ze heel goed in het geven van advies. Ze luisteren naar wat er aan de hand is en geven op basis daarvan een geschikt advies.

10 Doelen stellen
Een INFJ-er is super goed in het maken van plannen. Ze vinden het heerlijk om levensdoelen te stellen, en om een plan te creëren om deze doelen daadwerkelijk te behalen.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?

-> 8 geheimen van een INFJ, het meest zeldzame persoonlijkheidstype

Bron: Introvert, dear