Relaties

Wat jouw vriendin wil, maar nooit om zal vragen..

Wat jouw vriendin wil, maar nooit om zal vragen

Ze wil dat je haar af en toe verrast. Geen groot gebaar zoals in films. Ze heeft geen man nodig die 100 kaarsen brandt in de vorm van een hart en ze hoeft ook geen serenade met gitaarmuziek. Ze heeft iets nodig wat voor haar romantisch is. Verras haar een keer met een ontbijtje op bed op zaterdagochtend. Verras haar met een avondje bordspelletjes spelen. Verras haar door een keer voor haar te koken. Verras haar door een keer een bloemetje voor haar mee te nemen. Laat haar eens op deze manier weten dat je haar waardeert en van haar houdt.

Ze wil dat je zegt dat je van haar houdt. Het liefst op gekke onverwachte momenten als ze het niet verwacht. Ze wil dat jouw liefde iets natuurlijks en moeiteloos is. Ze hoeft geen grote momenten, want ze vindt het heerlijk om te horen dat jij van haar houdt als ze in haar oude badjas met een masker op op de bank zit. Wanneer ze denkt dat ze niet aantrekkelijk is en de woorden: “ik van jou”, totaal onverwacht komen.

Ze wil dat je net zo veel van haar houdt als jullie omgeven zijn door andere mensen als dat je doet als jullie alleen zijn. Ze wil dat je haar dan ook af en toe een kus geeft, dat je een grapje met haar in plaats van om haar maakt. Ze wil dat je haar dan ook dat speciale gevoel geeft.

Ze wil dat jij een keer iets hebt onthouden wat zij was vergeten. Ze wil soms de woorden: “ik heb het al geregeld” horen. Er is niets fijners dan te weten dat iemand anders er van te voren al over heeft nagedacht. En dat iemand ‘dit denken’ ook daadwerkelijk heeft omgezet in daden. Want dat is romantiek. Romantiek is attent zijn, het is je tijd nemen om dingen goed te doen.

Ze wil de gene  zijn voor wie jij nog steeds je best doet. De gene voor wie jij plannen maakt om eens wat leuks te doen. Ze wil je aandacht, je geduld, je troost en je steun. Ze wil je geduld in een wereld waarin alles snel gaat.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?