Relaties

15 signalen dat jullie voor elkaar bestemd zijn

10 kleine dingen die jullie relatie een boost geven

Je hoeft natuurlijk niet alle signalen te herkennen, maar als je er een aantal herkent dan betekent dit dat jij iemand hebt gevonden die heel speciaal is!

1 Je vertelt hem dingen die je aan niemand anders vertelt. En dan hebben het niet over de dingen die je eruit gooit als een wijntje te veel op hebt, nee het zijn de dingen die voor jou belangrijk zijn en die je wilt vertellen. Dingen waaruit blijkt dat je hem vertrouwt.

2 Je laat jezelf aan haar zien op je zwakke momenten. Het is makkelijk om gelukkig met iemand te zijn wanneer jij je goed voelt. Maar wat als het allemaal even wat minder gaat? Durf jij je ook aan haar te laten zien wanneer jij toch geen promotie hebt gekregen, je huisdier is overleden of gewoon een slechte dag hebt? Zij zou tijdens slechte dagen een steun moeten zijn en geen last.

3 Je hebt respect voor hem. Je wilt hem niet veranderen, hij is goed zoals hij is. Er zijn misschien kleine dingen die je irritant vindt: zijn lelijke lievelings trui of dat elke voetbalwedstrijd op tv bekeken moet worden, maar je weet dat je hem leuk vindt voor wie hij is.

4 Je wilt dat hij je vrienden en familie ontmoet. Je bent trots op hem en je wilt hem showen. In plaats van dat je excuses voor hem aan het maken bent wanneer hij in de buurt van je vrienden is.

5 Je kunt je een toekomst samen voorstellen. Je hoeft nog niet direct te oefenen met het schrijven van zijn achternaam achter jouw naam, maar je ziet wel een leven samen voor je.

6 Je bent niet bang om tegen hem in te gaan. Je weet dat, zelfs wanneer jullie ruzie hebben, hij respect voor je heeft. Hij neemt je serieus, ook als hij denkt dat je het bij het verkeerde eind hebt.

7 Je wilt aan jullie verschillen werken. Als er cruciale dingen zijn die bepalend zijn voor jullie toekomst waar jullie totaal anders over denken dan nog wil je hier met hem uitkomen.

8 Je lacht samen. Lachen is één van de simpelste maar fijnste dingen. En het is fijn om af en toe samen te kunnen lachen.

9 Je voelt je nog steeds enorm tot haar aangetrokken. Fysieke aantrekkingskracht is een belangrijke factor in een gezonde relatie. Ook al is ze geen klassieke schoonheid of het type waar je normaal op valt, jij vindt dat jij de mooiste vrouw op aarde hebt.

10 Het is oké om samen stil te zijn. Je hebt bij haar niet het idee dat je de stiltes moet opvullen of dat je haar moet vermaken. Nee ook als het stil is dan is dit fijn met haar.

11 Je bent jezelf wanneer je met hem bent. Je bent je niet bewust van jezelf, je denkt niet na over de dingen die je doet of zegt, nee je bent gewoon heerlijk jezelf.

12 Je hebt hem op een gezonde manier nodig. Je verlangt naar hem, maar niet te veel. Een beetje afhankelijkheid is helemaal niet erg.

13 Je bent niet te jaloers. Je vindt het prima als hij uit gaat met zijn vrienden. Jullie laten elkaar ook jullie eigen hobbies en interesses hebben.

14 Je hebt het gevoel dat zij jou een beter persoon maakt. Ze geeft je het gevoel dat je slim, grappig, aantrekkelijk en creatief bent. Zij brengt het beste in jou naar boven.

15 Ze doet gewoon iets met je. Soms kun je het niet onder woorden brengen. Je hebt het gevoel dat zij jou begrijpt en echt ziet. Er is gewoon iets tussen jullie en dat geeft een warm en veilig gevoel.

Gerelateerd:
Knuffelen is gezond! 6 overtuigende redenen om meer te knuffelen

5 Manieren om dichter bij elkaar te komen