Gezondheid

Als je niet depressief, maar ook niet echt gelukkig bent

Als je niet depressief, maar ook niet echt gelukkig bent

Als je niet depressief, maar ook niet echt gelukkig bent dan kan je stemming snel omslaan. Je hebt pieken en dalen. Op sommige dagen voel je je alsof je de hele wereld aan kunt, maar op andere dagen wil je het liefst met de dekens over je hoofd in bed blijven liggen. Je emoties variëren van dag tot dag. Op sommige dagen ben je echt blij en op andere dagen sluit je jezelf af. 

Als je niet gelukkig bent dan kijk je naar anderen voor goedkeuring en waardering. Je keert je naar hen voor geluk. Terwijl je eigenlijk naar jezelf zou moeten kijken, want geluk kunnen we niet vinden in andere mensen. 

Op sommige dagen voelt alles zwaar. Kleine dingen kunnen je al van streek maken en je gevoelens worden snel gekwetst. Je bent emotioneel en sommige kleine dingen doen meer pijn dan anderen ooit zouden verwachten.

Als je niet depressief, maar ook niet echt gelukkig bent dan hebben de meeste mensen hier geen idee van. Je hebt een leuk leven, dus iedereen denkt dat je gelukkig bent. Misschien doe je extra je best, hierdoor kent niemand je echt. Of kennen ze de pijn die je voelt. 

Als je niet depressief, maar ook niet echt gelukkig bent dan zie je er vaak gelukkig uit. Je gaat naar je werk, je gaat uit. Van buiten ziet het eruit alsof je het heel goed doet in het leven. Maar je voelt je leeg, er missen wat stukjes en je vraagt je af waar die stukjes zijn gebleven. 

Volwassen zijn is niet altijd makkelijk. Geluk komt en gaat. Mensen komen en gaan. De ene dag lijkt het alsof je alles hebt en de volgende dag voel je je leeg. Als je niet depressief, maar ook niet echt gelukkig bent dan is het aan jou om dit te veranderen. Jij bent degene die positieve veranderingen in het leven moet aanbrengen. Het is niet makkelijk, maar we moeten het leven wat willen zelf creëren.

We moeten onszelf gelukkig maken. Het leven is hard, maar jij bent dit ook. Dus ga erop uit. Doe dingen die je laten lachen. Maak andere mensen blij. Leef het leven wat je wilt en misschien op een dag realiseer jij je dat je meer blije dan verdrietige dagen hebt.

thoughtcatalog.com