Geluk

13 Dingen die alleen mensen die graag alleen zijn begrijpen

13 Dingen die alleen mensen die graag alleen zijn begrijpen
 1. Een weekend waarin je geen plannen of verantwoordelijkheden hebt en je nergens hoeft te zijn, is één van de beste weekenden.
 2. Soms willen vrienden met je afspreken en je hebt absoluut geen reden om te weigeren, behalve dan dat je die dag gewoon alleen wilt zijn. Jouw plan is om geen plannen te hebben :).
 3. Een goed album, boek of serie kunnen je aandacht een stuk langer houden dan welk feest, club of bar ooit zou kunnen.
 4. Ergens naar een huisje in het bos gaan in the middle of nowhere klinkt als een top vakantie.
 5. Als mensen zeggen dat ze nooit alleen ergens zouden kunnen lunchen dan denk jij, echt? Een goed boek of gewoon lekker voor je uit staren, lekker koffie en een heerlijke lunch met jezelf, perfect toch.
 6. Je houdt van de liefde, maar met een partner die enorm aanhankelijk is heb jij helemaal niets. Je hebt ruimte nodig en wil af en toe alleen zijn. Maar als je iemand hebt gevonden die het ook fijn vindt om niets te zeggen en gewoon bij elkaar te zijn en een boek te lezen, dan is het juist perfect. –>Mensen die graag alleen zijn hebben deze bijzondere karaktereigenschappen
 7. Als iemand jou moet omschrijven dan gebruiken ze waarschijnlijk het woord: onafhankelijk.
 8. Je hebt een sterke intuïtie want je hebt voldoende tijd alleen om over dingen na te denken.
 9. Je bent eigenlijk altijd wel bezig met een project – vaak iets creatiefs – en je voelt je onrustig als je niets hebt waar je aan kunt ‘werken’.
 10. Als je met mensen afspreekt dan doe je dit het liefst één op één of met een klein groepje. Hoe intiemer de gesprekken zijn, hoe beter.
 11. Een hele dag met jezelf, zorgt ervoor dat jij je meer zoals je zelf voelt dan al het andere in de wereld.
 12. Jij hebt helemaal geen hekel aan koude regenachtige dagen, want dan kun je lekker binnen blijven met een kleedje op de bank.
 13. Het aller beste gevoel? Als iemand anders de plannen voor die avond annuleert en jij opeens tijd voor jezelf hebt! Puur geluk 🙂
Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?

 Waarom hooggevoelige mensen vaak narcisten aantrekken

Wees niet bang om dingen alleen te doen