Geluk

Zwangerschapsupdate! De laatste loodjes en het kamertje

Jeetje en dan zit je opeens in je laatste maand. Ons jongetje mag komen! Wij zijn er klaar voor. De geboortekaartjes zijn bijna geregeld, het kamertje is klaar, de kinderwagen staat er klaar voor, het bed staat op klossen en de kleertjes zijn gewassen.

Zoals ik vorige keer ook al vertelde heb ik helaas last van bekkeninstabiliteit. En dat is vooral erg pijnlijk, december was hierdoor best een zware maand. Ik kon letterlijk niets anders doen dan van de bank naar het bed kruipen en andersom gek werd ik ervan. Maar gelukkig gaat het nu iets beter! Na eerst een tijdje bij een mensendieck therapeute gelopen te hebben en later bij een fysiotherapeut ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij een gespecialiseerd bekkencentrum. En zij hebben me echt geholpen! Ik dans nog steeds niet in de woonkamer, maar ik kan wel weer kleine stukjes lopen en verder gebruik ik een rolstoel.

Natuurlijk geniet ik ook van mijn zwangerschap! Zo bijzonder om je buik alle kanten op te zien gaan en om de schopjes  te voelen. Het kamertje is ondertussen klaar en we zijn er erg blij mee. Bijzonder is dat we een aantal items van mijn oma die in augustus is overleden in het kamertje hebben staan. Zo hebben we het tafeltje met de paarden een likje verf gegeven en hebben we de stoeltjes opnieuw laten bekleden. Beide items waren van mijn oma en nu krijgen ze bij ons een nieuw leven, dat is toch wel weer mooi.

Het stoeltje en tafeltje komen bij mijn oma vandaan 🙂

Wij zijn er klaar voor!

Een vrolijk behangetje erbij

Het wiegje waar ikzelf nog in heb gelegen

Knuffels en kleertjes 🙂

Ook heb ik een zwangerschapshoot gedaan bij Wike Zijlstra Photography. Eigenlijk wilde ik dit niet; ik moet al zo veel foto’s maken voor herhealth.nl dat ik geen zin had om weer foto’s te maken. Maar wat ben ik blij dat ik het heb gedaan. Sowieso was Wike ontzettend aardig en stelde ze me enorm op mijn gemak, maar ze was ook heel snel :). Volgens mij waren we binnen een uurtje klaar, daar houd ik dus van. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en ben achteraf blij dat ik deze shoot heb gedaan. 

Samen met Bart in onze woonkamer

Zo leuk om zulke mooie foto’s te hebben

De buik 🙂

Ondertussen zijn we echt aan het aftellen! Als alles goed gaat wil ik heel graag thuis bevallen, lijkt me zo fijn om in mijn eigen omgeving te blijven. Maar we zullen zien of dit ook daadwerkelijk kan of dat ik zelf na de eerste weeën roep dat we naar het ziekenhuis gaan omdat ik toch een ruggenprik wil. We gaan het beleven… Ik houd jullie op de hoogte!

Reacties

 • Super mooi kamertje! 👌🏻👌🏻 Mag ik vragen waar je het leuke wandrekje en kussen in de stoel vandaan hebt? 🤗

 • Succes met de laatste loodjes! De foto’s zijn in ieder geval heel erg mooi geworden. Ik hou zelf helemaal niet zo van in de spotlight staan tijdens een fotoshoot, maar denk dat die foto’s heel waardevol zijn. Kamertje ziet er ook prachtig uit:)

 • Hi Charlotte,

  Dank je wel! Het wandrekje heb ik online gekocht bij Deens en hij is van Tinekhome en het kussentje heb ik online via Flinders en deze is van FermLiving.

  Groetjes,
  Josine

 • Hi Sanne,

  Dank je wel! Ja ik ben achteraf ook oprecht blij dat ik het heb gedaan, een mooie herinnering aan deze bijzonder tijd.

  Groetjes,
  Josine

 • Hoi Josine,
  Het straalt er aan alle kanten vanaf dat de kleine meer dan welkom is!
  Fijne zwangerschap nog.
  Liefs Melanie Huijberts

Laat een reactie achter