Gezondheid

Zo kom ik aan mijn dagelijkse portie vitamines en mineralen

Elke ochtend vaste prik: mijn ontbijtje met een kopje thee. Even een moment van rust voordat de drukte van de dag begint. Ik heb meestal 3 opties voor mijn ontbijt: ik neem of Griekse yoghurt met fruit, overnight oats of quinoa gekookt in kokosmelk met fruit. Maar één ding is wel vaste prik: mijn vitamines en mineralen.

Vitamines en mineralen zijn organische, essentiële voedingsstoffen. Ze spelen een rol bij de groei, ontwikkeling, het herstel en het goed functioneren van het lichaam. Daarnaast zijn ze belangrijk voor het in stand houden van een optimale gezondheid. En zelfs wanneer je heel goed op je voeding let is het een uitdaging is om voldoende vitamines binnen te krijgen!

Ik ben er wel achter dat ik er baat bij heb als ik vitamines en mineralen bijslik. Maar ik vond het altijd best lastig om te bepalen welke vitamines ik nodig had. Sta je weer voor zo’n enorm schap met zo veel keuzes, ik had eerlijk gezegd geen idee waar ik in hemelsnaam moest beginnen, want welk potje is nou geschikt voor jou? Maar jeej voorbij is de keuzestress!

Want sinds kort zorg ik ervoor dat ik mijn vitamines op een hele eenvoudige manier binnen krijg, namelijk via Takedaily.

Mijn persoonlijke capsules zijn handig verpakt in dagelijkse porties

Via Takedaily ontvang je thuis voedingssupplementen die speciaal zijn afgestemd op jouw behoeftes! Je doet eenmalig een korte test op Takedaily.nl en aan de hand van jouw antwoorden stelt Takedaily een gepersonaliseerd pakket met voedingssupplementen samen. Super handig!

Vervolgens krijg je jouw pakket thuis gestuurd (gewoon via de brievenbus dus geen gedoe met pakketjes die je moet aannemen en die altijd net komen als jij niet thuis bent). Per dag kun je dan de vitamines en mineralen nemen die precies de juiste concentraties voor jou bevatten. De capsules zijn 100% plantaardig, zijn van hoogwaardige kwaliteit en ze bestaan uit zuivere en bewezen ingrediënten.

Dus even kort samengevat:
Je doet de test op Takedaily.nl en je registreert je op de site. Vervolgens krijg je jouw pakketje thuis gestuurd. In dit pakketje zitten de vitamines en mineralen die afgestemd zijn op jouw levensstijl en behoeftes. Elke 4 weken ontvang je weer een nieuw pakket en je kunt je abonnement altijd pauzeren of elk moment opzeggen. Als je er dingen zijn veranderd in je situatie (je bent meer of minder gaan sporten, je eet minder koolhydraten etc) dan kun je dit doorgeven zodat hier rekening mee kan worden gehouden in de samenstelling van jouw pakket.

Mijn supplementen zijn speciaal voor mij samengesteld

Je abonnement is ieder moment opzegbaar dus je zit nergens aan vast en je betaalt € 18,95 per 4 weken. Een ideale manier dus om aan je dagelijkse portie vitamines en mineralen te komen zonder dat je hele keuken volstaat met allerlei potjes!

Je krijgt nu tijdelijk 10 euro korting op je eerste bestelling!! Vul de code HERHEALTH10 in en je korting wordt direct verwerkt bij je eerste bestelling. De kortingscode kun je gebruiken tot en met 9 april. Dan betaal je dus nu € 8,95 (!!) voor een gepersonaliseerd pakket voedingssupplementen!

www.takedaily.nl

#sponsored