Ontspanning

Zo creëer je in een handomdraai een heerlijke tuin!

tuinkussens

Geniet jij ook zo van het mooie weer? Wat is de zomer toch een heerlijk seizoen. Ik kan echt genieten van onze tuin, ik nestel me lekker buiten in onze tuinkussens om een boekje te lezen, met ons zoontje te spelen of om gezellig te barbecuen met vrienden en familie. In je tuin of op je balkon kun je echt even tot rust komen en genieten van de warmte van de zomer. Vaak gaat er best wel wat tijd en werk in zitten om je tuin of balkon om te toveren tot een fijne plek, maar dit hoeft niet! Met deze eenvoudige tips creëer jij in een handomdraai een heerlijke tuin:

Loungebank
Aan een loungebank hangt vaak een behoorlijk prijskaartje maar je kunt ook heel eenvoudig en goedkoop je eigen loungebank van houten pallets maken! Stapel twee pallets op elkaar en leg er een pallet-tuinkussen op, maak het af met wat leuke sierkussens en klaar is je loungehoek!

Buitenkleden
Je hebt tegenwoordig hartstikke mooie tafel- en buitenkleden. Zo fleur je je oude buitentafel simpel op en met een mooi buitenkleed verander je direct de sfeer van je tuin. 

Met een simpel buitenkleed en wat kussens fleur je je tuin direct op!

Planten
Creëer kleur of juist rust met planten. Wanneer je een kleine tuin hebt dan kun je een groene muur maken met verticale groeiers en hangplanten. Of kies voor Lavendel of Jasmijn voor heerlijke geuren in je tuin. 

Verlichting
Tuinverlichting aanleggen is niet zo’n makkelijk klusje, maar gelukkig heb je tegenwoordig genoeg lampen die werken op zonne-energie, ideaal! Ook kun je met kaarsen of een vuurkorf je tuin sfeervol maken. 

Met sierkussens maak je je tuin af

Sierkussens
Als je geen nieuwe tuinset of nieuwe stoelkussens voor je tuinset wilt kopen kun je je tuin ook heel snel een nieuwe look and feel geven door het gebruik van sierkussens. Met een aantal sierkussens maak je je tuin af en geef je je tuin een stijlvolle look.