Bewegen Gezond gewicht Gezondheid

Waarom sporten nu onderdeel van mijn zomer wordt!

Waarom sporten bij mijn zomer hoort

Ik ben een levensgenieter die houdt van sporten. Ik leef gezond en sport regelmatig, maar ik ben geen fitgirl. Voor mij is balans het belangrijkste, maar de laatste tijd was ik iets te veel levensgenieter en miste ik juist de balans :). Nu hoef ik niet meer per se maatje 36 te hebben. En is er niets mis met een wat voller figuur, maar ik voel me vooral mentaal stukken beter als ik me wat fitter voel! Daarnaast ben ik ook een beetje ijdel en wil ik eigenlijk niet dat ik mijn kleding weer een maatje groter moet kopen.

Daarom heb ik nu de knop weer om gezet en heb ik besloten dat sporten een onderdeel wordt van mijn zomer! Het is niet óf genieten óf sporten, nee het is én – én. Dus heerlijk zonder schuldgevoel genieten van die barbecue of dat borreltje op het terras én de volgende dag weer even lekker bewegen in de sportschool! Want prachtige zomeravonden, die wil je natuurlijk wel meepakken. Gelukkig kan genieten en sporten kan natuurlijk gewoon hand in hand gaan!

Daarom heb ik een plan van aanpak gemaakt. Ik heb een gesprek ingepland met een trainer van SportCity voor mijn Personal Fitplan . Dat werkt altijd lekker motiverend, even de doelen weer helder krijgen. En natuurlijk ook even checken hoe het überhaupt met mijn voortgang staat! Het Personal Fitplan is trouwens kosteloos en een service van SportCity voor haar leden.

Daarnaast zijn de dagen lang in de zomer, dus ook de ochtenden. Ik ga er daarom vroeg uit om naar de sportschool te gaan. Want ’s ochtends is het tijdens de Nederlandse zomer prima te doen om lekker te sporten. Ook ’s avonds wat later op de avond kun je gemakkelijk nog even lekker bewegen omdat het dan ook al is afgekoeld.

Wachten op de groepsles @SportCity

Genieten én sporten deze zomer!

Ik ben ervan overtuigd dat ik dat fijne gevoel weer terug krijg. Het trotse gevoel wat ik heb als ik weer heb gesport. Daarnaast geniet ik dan nog een beetje extra van dat lekkere glas witte wijn in de zomer, want die heb ik dan helemaal verdiend. We moeten natuurlijk wel kunnen genieten van al die gezellige etentjes in de zomer, dat hoort er voor mij wel bij! Dus eerst lekker sporten en dan heerlijk barbecuen :)!

Dus was jij je balans ook even kwijt? Volg me dan en meld je aan bij de Sportschool, wedden dat jij je over een paar weken al beter in je vel voelt zitten? Kijk voor locaties en meer informatie op SportCity.nl

Heb jij tips om in de zomer toch voldoende te bewegen? Deel ze op Facebook, zo kunnen we elkaar helpen om lekker in ons vel te zitten!

ps Bij SportCity sport je tot 1 september gratis, check hier de voorwaarden

#spon