Gezondheid

Een drukke levensstijl en toch lekker eten? Zo doe je dat!

Heb jij soms ook het gevoel dat je vooral keihard achter jezelf aan het aanrennen bent? We hebben het allemaal zo druk met ons werk, huishouden, sociale leven, sporten. Daarnaast is de hoeveelheid informatie die we tegenwoordig moeten verwerken enorm! Vanuit alle kanten komt er info op ons af in de vorm van social media, nieuwssites, mails en appjes die maar binnen blijven stromen. Vind je het gek dat je het gevoel hebt dat je achter jezelf aan het aanrennen bent omdat je het te druk hebt?!

Ik herken het ook hoor, ik heb de leukste baan van de wereld met Herhealth.nl, want ik heb van mijn hobby mijn werk mogen maken. Maar alle artikelen schrijven, het technische onderdeel van de site en samenwerken met bedrijven kosten me toch echt meer dan 40 uur in de week. Niet erg, ik ben alleen maar blij, maar hierdoor maak ik wel keuzes om het mezelf makkelijk te maken.

Één van deze keuzes is een abonnement op de maaltijdboxen van Marley Spoon. Ongeveer een half jaar geleden ben ik hiermee begonnen en ik ben er nog steeds zo blij mee. Het geeft me zo veel gemak! Ik vind het sowieso heerlijk dat ik niet meer in die supermarkt loop te dralen omdat ik werkelijk geen idee heb wat ik nu weer moet eten op een standaard doordeweekse dag.

Elke week en soms om de week (dit kun je heel eenvoudig aanpassen) krijg ik de box binnen met 3 maaltijden. Deze maaltijden heb ik van te voren wel zelf uitgekozen uit het menu van Marley Spoon. Wekelijks komen er nieuwe gerechten online, heerlijk om tussen al die gerechten iets lekkers uit te kiezen. De maaltijden zijn altijd gezond met veel verse producten en ze zijn vooral erg lekker! Mijn vriend Bart is een kieskeurige eter, maar zelfs hij geniet met volle teugen van de maaltijden. Soms is het zelfs zo lekker dat het lijkt alsof het door een professionele kok is klaargemaakt, dat is zo leuk!

Onze maaltijden voor deze week!

Lekker en gezond: geglaceerde kip in BBQ-saus met groente

Oosterse Tajine met balletjes (dit was echt heerlijk!!)

Omdat we wat minder vlees wil eten bestel ik 1 keer in de week een vegetarische maaltijd. Ideaal, want ik ben nog niet helemaal thuis in de vegetarische keuken en zo heb ik al heel veel lekkere ideeën opgedaan. Ik bewaar de recepten sowieso bijna altijd, zo heb ik al een heel ‘kookboek’ verzameld van heerlijke Marley Spoon gerechten.

Wil jij het jezelf nou ook wat makkelijker maken? Dan heb je nu de mogelijkheid om Marley Spoon met korting uit te proberen! Tijdelijk ontvang je € 25,- korting bij Marley Spoon bij gebruik van de kortingscode 25HERHEALTH. Ik ben heel benieuwd of jij straks net zo enthousiast bent als ik!

www.marleyspoon.nl

#samenwerking