Relaties Single

Jij bent zoveel meer waard dan iemand die..

Jij bent zoveel meer waar dan iemand die..

In onze hedendaagse cultuur is het normaal om zelf de eerste move te maken. Het is prima om hem als eerste te appen. Het is prima om het initiatief te nemen om wat leuks te doen. Het is prima de persoon te zijn die dingen voor jullie bedenkt en organiseert. 

Maar onthoud dat het prima is om dit af en toe te doen. Want als jij altijd de gene bent die hem eerst appt: die op de bank ligt te wachten op zijn appje, als jij altijd de gene bent die dates bedenkt en het initiatief neemt.. dan wordt het tijd om een stapje terug te doen en je te realiseren dat je meer waard bent.

Je bent meer waard dan appjes laat op de avond en half geïnteresseerde conversaties. Je bent meer waard dan vage complimenten en lege beloftes. Je bent prachtig en geweldig en je hebt de wereld veel meer te bieden dan te bedenken waarom hij je niet de aandacht geeft waarvan je diep van binnen heel goed weet dat je die verdient. 

En we weten allemaal dat hij je soms alle aandacht geeft. Dat hij soms hele interessante gesprekken met je heeft, je complimenten geeft en je de mooiste vrouw van de wereld laat voelen. Het zijn juist die speciale momenten die ervoor zorgen dat je hem niet los wilt laten. Maar lieve schat je bent veel meer waard dan een handjevol magische momenten tegenover periodes van verwarring en minimale inspanning.

Want hij is niet druk of gewoon passief. We hebben het namelijk allemaal druk, maar we maken ook allemaal tijd voor de personen die speciaal voor ons zijn. Helaas ziet hij niet hoe bijzonder jij bent en daarom ben jij meer waard. Spendeer daarom je tijd aan iemand die wel inziet hoe bijzonder jij bent. Het is moeilijk en het doet pijn, maar kies voor jezelf en laat deze persoon los. 

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?