Geluk

Waarom neven en nichten hebben gewoon geweldig is!

Waarom neven en nichten hebben gewoon geweldig is!

1 Neven en nichten begrijpen hoe raar je familie soms is en ze veroordelen je niet; het is ook hun familie. Ze begrijpen ook hoe raar jij soms bent, dus je kunt volledig jezelf zijn bij ze zijn.

2 Ze waren je eerste beste vrienden, de eerste vrienden die bij je bleven slapen en ze staan op heel veel van je foto’s uit je jeugd. Bijna al je herinneren aan je jeugd deel je met hen: sinterklaas bij opa en oma, kerstmis, vakanties, dagjes weg etc.

3 Neven en nichten zijn meer dan vrienden, ze zijn je bloed. Dit betekent dat je een band voor het leven hebt, je weet dat ze er altijd zullen zijn en dat ze je altijd zullen steunen.

4 Ongemakkelijke familie ‘dingen’ worden veel leuker dankzij je neven en nichten. Ze maken kerst, sinterklaas en pasen zo veel leuker. Neven en nichten weten altijd hoe ze je aan het lachen kunnen krijgen. 

5 Samen met alle leuke dingen hebben ze ook de dieptepunten en droevige momenten in de familie meegemaakt. Of het ging om het overlijden van een opa of oma of iemand die ging scheiden, je neven en nichten zijn er om je te troosten. Dit versterkt de band die jullie hebben alleen nog maar meer.

Bewaar dit artikel op Pinterest

6 Jullie kunnen elkaar maanden niet zien en toch verandert er niets aan jullie band. Als jullie elkaar weer zien dan gaan direct weer verder waar jullie zijn gebleven.

7 Oudere neven en nichten zijn ook top. Ze verwennen je en ze geven je het beste advies. Zelfs als jullie meer dan 10 jaar schelen kun je nog steeds samen optrekken en niemand vindt dat gek. Als het om neven en nichten gaat doet leeftijd er echt niet toe!

8 Je bent super dankbaar voor zulke loyale vrienden die je je hele leven zult houden. Neven en nichten zijn er voor altijd en dat maakt het zo speciaal!