Relaties Single

Deze is voor de vrouw die foute mannen aantrekt als een magneet

Deze is voor de vrouw die foute mannen aantrekt als een magneet

Deze is voor de vrouw die te hard haar best doet voor een man die helemaal zijn best niet doet. Voor de vrouw die haar buikgevoel negeert. Het buikgevoel wat haar vertelt dat het hem eigenlijk niets kan schelen, maar toch kiest ze ervoor om zijn lege woorden geloven. Deze is voor de vrouw die direct op een berichtje reageert of die meerdere berichten stuurt. Ook al reageert hij vaker niet dan wel.

Voor vrouw die zelf niet gelooft dat ze veel waard is, waardoor ze met een man is die dit ook niet gelooft. Voor de vrouw die een relatie niet kan beëindigen omdat ze bang is om alleen te zijn en ze liever genoegen neemt deze eikel dan dat ze alleen is.

Voor de vrouw die probeert om hem op andere gedachtes te brengen wanneer hij besluit dat hij niet met haar verder wilt. Voor de vrouw die geeft en geeft en geeft zonder iets terug te krijgen. De vrouw die bezwijkt onder druk, zelfs nadat ze eindelijk de moed had om haar grenzen aan te geven.

Voor de vrouw die weigert te luisteren naar de mensen om haar heen. Die tegen haar zeggen dat ze voor zichzelf moet kiezen. Voor de vrouw die het gevoel wil hebben dat hij haar nodig heeft, terwijl ze eigenlijk zichzelf nodig heeft. Voor de vrouw die nog steeds gelooft dat wereld goed is voor de mensen die goed en aardig zijn. Terwijl soms juist het omgekeerd het geval kan zijn. 

Voor de vrouw die niet alleen kan zijn.
Voor de vrouw die niet weet hoe ze van zichzelf moet houden en hierdoor mannen niet kan laten zien hoe ze van haar moeten houden.
Voor de vrouw die denkt dat ze niet beter dan dit kan krijgen.

Lieve vrouw, vraag jezelf niet langer af wat je kunt doen zodat hij verandert en jou serieus neemt. Het enige wat jij je nog mag afvragen is: Is deze man mij waard? Verdient hij het om bij mij te zijn?

Jij hebt het heft in handen, jij kunt kiezen op wie jij verliefd wordt. Wees niet blij met elk beetje aandacht wat elke flapdrol je geeft. Nee, weet dat je een keuze hebt. Weet dat jij bepaalt wie jou beter mag leren kennen. Weet wat je waard bent, want geloof mij: jij bent veel meer waard dan die flapdrol. Jij bent het waard om met respect, affectie en liefde behandeld te worden. Wees niet bang om alleen te zijn, jouw partner komt wel. Maar hij komt niet als je in de armen van de eerste de beste eikel rent die jou aandacht geeft. Houd van jezelf en de juiste man zal van jou houden.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?