Single

Er komt een dag dat je alle liefde die je hebt gegeven terug ontvangt

Er komt een dag dat je alle liefde die je hebt gegeven terug ontvangt

Alle berichten die je hebt gestuurd die werden genegeerd zullen de weg terug naar jou vinden in de vorm van lieve woorden en oprechte daden. Op een manier die je niet verwart of vol vragen achterlaat. Op een manier waarop je weet dat elk woord is gemeend en leugens niet meer voorkomen.

Alle avonden waarop je hebt gewacht op een telefoontje wat nooit kwam zullen worden vervangen door uren van gesprekken met iemand die niet op wil hangen. Je hebt niet het gevoel dat je die ander lastig valt. Je bent niet de persoon die alle vragen stelt om het gesprek gaande te houden. Je bent niet de enige met een enorme glimlach op je gezicht en je hoeft je niet meer af te vragen wanneer jullie elkaar weer spreken want je telefoon gaat de volgende morgen al weer over. 

Alle keren dat jij jezelf moest vermaken worden vervangen door leuke dingen die je met iemand anders gaat doen. Je hebt het leukste gezelschap en je blijft tot het restaurant dicht gaat. Je vermaakt je heel goed en je vergeet alle avonden dat je alleen moest eten of je je zo eenzaam voelde. Je bent met iemand die je het gevoel geeft dat je bijzonder bent. Iemand die tijd met je door wil brengen en die interesse in jou heeft. 

Alle jaren dat jij je niet begrepen, je niet geliefd en  je niet gewild voelde worden vervangen door jaren waarin iemand weet hoeveel jij waard bent en hoe prachtig jij bent. Iemand die niet denkt dat jouw gevoelens te veel zijn of dat je te lief bent. Iemand die geen grapjes maakt over de mooie karaktereigenschappen die jou jou maken. Iemand die je niet dwingt om te veranderen zodat je indruk op hem maakt of het hem naar de zin maakt, maar iemand die van je houdt zoals je bent. 

Alle jaren die jij hebt verspilt aan mensen die weg zijn gegaan of die je hart hebben gebroken zullen verdwijnen en je zult een liefde vinden die je hele hart vult. Je zal geluk, rust en veiligheid vinden. Je vindt liefde die je alle narigheid uit het verleden doet vergeten en die je stoutste verwachtingen overtreft. Liefde die je niet laat twijfelen of gissen naar de gevoelens van de ander, maar liefde die duidelijk en vol vertrouwen is. 

En dat is de liefde die jij zult vinden omdat alle liefde die jij ooit hebt gegeven bij je terug komt. Alle liefde die je ooit hebt gegevens was niet voor niets, het heeft zich verzameld in iemand die je alles geeft waar je ooit van hebt gedroomd. 

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?