Geluk

Voor de vrouw die het even lastig heeft, deze is voor jou

Voor de vrouw die het even lastig heeft

Voor de vrouw die zich onzichtbaar voelt, begrijp dat je dit niet bent. Weet dat het gebrek aan inzicht wat sommigen hebben door jou niet te zien, niet betekent dat je niet bestaat. Begrijp dat we soms denken dat de mensen die ons goed kennen, ons eigenlijk helemaal niet kennen. Weet dat de enige die jou echt moet zien, jijzelf bent.

Voor de vrouw die keihard haar best doet, maar het gevoel heeft dat ze geen stap verder komt. Blijf volhouden, blijf doorgaan. Iedereen heeft zijn eigen timing, die van jou komt ook.

Voor de vrouw waarbij alles chaotisch voelt. Het is oké om deze chaos te voelen, overleef deze storm en je vindt je weg weer.

Voor de vrouw die er altijd voor iedereen is. Leer om nee te zeggen en nog belangrijker, leer opnieuw wat jou gelukkig maakt. Je bent zo gewend aan het blij maken van anderen, dat je bent vergeten wat jou blij maakt. 

Voor de vrouw die het gevoel heeft dat ze er niet bij hoort. Dat doe je wel! Jij hoort hier net zo goed als ieder ander, vergeet dit nooit. Verander niet wie je bent, de mensen die bij jou horen zullen je met open armen verwelkomen. 

Voor de vrouw wiens hart is gebroken, het wordt makkelijker. Huil, wees boos en zie deze ervaring als een wijziging in je richting, niet als een afwijzing.

Voor de vrouw die zich alleen voelt, dit ben ben je niet. We focussen ons snel op wat we niet hebben en wat we missen in plaats van wat we wel hebben. Zoek contact met de mensen die je liefhebben en laat de mensen los die je niet waarderen. 

Voor de vrouw die te depressief is om uit bed te komen, doe het rustig aan en neem je tijd. Ook jij komt hieruit, maar heb geduld.

Voor de vrouw die talent heeft, maar die denkt dat ze niet goed genoeg is. Je bent goed genoeg en het is het waard om te blijven proberen, houd vol!

Voor de vrouw die het vechten zat is, maar zet door. Je bent bijna door de chaos heen. Houd vertrouwen.

Onze geest kan rare trucs met ons uithalen. De ene dag hebben we het gevoel dat we onze demonen hebben overwonnen en de volgende dag zijn ze gewoon weer terug. Maar blijf volhouden en blijf je focussen op de positieve dingen. Houd vol, je bent niet alleen!

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?