Relaties

Samen genieten van december: hoe je tijd kunt doorbrengen met je partner

We weten het allemaal. December is de meest gezellige tijd van het jaar. Het is dé maand van het jaar om tijd door te brengen met vrienden en familie. Maar wat extra quality time met je eigen partner is natuurlijk ook zeker geen verkeerd idee. Gelukkig zijn er tal van leuke ideeën die je dit jaar voor kunt stellen. Benieuwd geraakt? We hebben een paar handige en leuke tips voor je op een rijtje gezet.

Plan een gezellig weekendje weg of een nacht weg naar een andere stad

December kan natuurlijk een behoorlijk hectische maand zijn. Misschien heb je het druk op werk of dit jaar organiseer je tijdens de feestdagen een etentje voor de hele familie. Maar door ruim van tevoren een weekend weg of een nacht weg te plannen, kun je de drukte er perfect omheen plannen. Breng bijvoorbeeld een keer een bezoek aan een andere stad waar jullie nog nooit zijn geweest. Je maakt herinneringen voor het leven en komt met een flinke dosis frisse energie thuis.

Gezellige activiteiten in december, zoals wandelen over een kerstmarkt

Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een dag weg te gaan. In december zijn er ook tal van activiteiten te vinden die makkelijk overdag te plannen zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan een kerstmarkt in Nederland, België of Duitsland? Een dagje schaatsen op de ijsbaan? Of naar een attractiepark dat om is getoverd tot een winter wonderland? Voor ieder budget en voor ieder soort voorkeur is er dus meer dan genoeg aanbod. Misschien weet je op dit moment al goed wat voor soort activiteiten je dit jaar het liefste boekt.

Pak dit jaar goed uit met het geven van cadeaus en decoreer de kerstboom

En blijf je toch liever thuis? Misschien heb je het geluk dat je een prachtige houtkachel hebt, waar het haardvuur lekker knispert tijdens de koudste dagen van het jaar. Of je trekt er liever op uit voor een stevige wandeling, waarna je thuis volledig kunt ontspannen. In dat geval is het ook meer dan logisch dat je het interieur graag in een gezellig winterjasje steekt. Pak dit jaar goed uit met het optuigen van de kerstboom en decoreer het met de mooiste ornamenten? De kers op de taart? Dat is het geven van de beste cadeaus, zoals een erotische adventskalender. Zo pakt je partner iedere dag van het jaar een onbekend cadeautje uit.