Onlangs kreeg ik een potje feta kaas met szechuan peper cadeau. Ik heb nog steeds moeite om dit woord uit te spreken, maar zo op de blog gaat het mij prima af ? Aan mij de taak om hier een lekker recept bij te bedenken. Fetakaas en pompoen gaan hand in hand. Dus koos ik voor een pompoen salade van geroosterde pompoen, crunchy kikkererwten en een dressing van pompoenolie en balsamico azijn. Uiteraard gecombineerd met de heerlijke fetakaas! De szechuan peper geeft deze fetakaas een heel erg fris accent wat super goed bij deze salade past. Ik ben fan! Jij ook?
Aantal personen: 2 personen Bereidingstijd: 30 minuten
INGREDIËNTEN
- 1 kleine pompoen
- 1 blik kikkererwten
- 1 zakje rucola
- 1 potje feta kaas van Booij Kaasmakers
- pompoenpitten
- pompoenolie
- balsamico azijn
- 1 theelepel mosterd
- komijnzaad
- korianderzaad
- paprikapoeder
- olijfolie
ZO MAAK JE HET
10 Meng de rucola door de dressing en verdeel deze over twee borden. Garneer met de geroosterde pompoen, kikkererwten, pompoenpitten en de heerlijke feta kaas.
Eetsmakelijk!