Geluk Ontspanning

Durf jij het aan om een reis te maken met bestemming onbekend?

Durf jij een reis te maken met bestemming onbekend?!

Mijn moeder en ik gaan volgende week maandag op vakantie en we hebben geen idee waar we heen gaan! Wha dat is toch best spannend?! We hebben een reis geboekt bij srprs.me en we horen pas maandag als we op de luchthaven staan waar we heen gaan. Gelukkig krijg je 7 dagen van te voren wel een mailtje met link waar je weerberichten van je bestemming kunt bekijken, dat pakt toch wat makkelijker je koffer in hè.

Zou jij het doen? Op vakantie gaan en je bestemming helemaal uit handen geven? Eerst moest ik er even aan wennen. Het is toch een vakantie, iets wat je misschien 1 of 2 keer per jaar doet en dan geef je de regie uit handen? Hmmm ik houd eigenlijk wel van een beetje controle. Ik was een enorme control freak, vooral de eerste periode na mijn burn-out wilde ik overal waar ik controle over kon hebben ook de controle over hebben. Misschien kwam dit omdat ik op dat moment totaal geen controle meer had over  mijn leven; mijn lichaam en geest deden absoluut niet meer wat ik van ze verwachtte. Dus alle kleine dingetjes die ik nog wel kon sturen wilde ik sturen.

Onzin natuurlijk want vaak zijn dingen niet te sturen en lopen ook dingen die je hebt gepland anders dan je verwacht. Maar goed, ik heb gelukkig geleerd om dingen meer los te laten en om dat nog even verder te trekken ga ik nu dus zelfs op vakantie zonder dat ik weet waar ik naar toe ga! En weet je dat dat dus best relaxt en eigenlijk hartstikke leuk is? Ik kan me namelijk nergens zorgen over maken! Ik was geen tijd kwijt aan het eindeloos zoeken van een bestemming en nu rest me nog één ding en dat is alles over me heen laten komen. Heb ik wel het goede hotel uitgezocht? Geen vraag die ik mezelf stel, want dat is lekker allemaal geregeld.

Voordat ik op vakantie ga ben ik altijd best gestrest (ik zal vast de enige niet zijn) omdat ik nog 1000 dingen moet afronden voor mijn werk. Nu valt er één grote last van me af en dat is of ik alles wel goed geregeld heb voor de vakantie en of ik daar nog dingen voor moet doen. En ik kan je zeggen, dat is, zo vlak voor de vertrekdatum, eigenlijk hartstikke ontspannen.

Bij srprs.me kies je van te voren wel een thema, zo kun je kiezen voor een citytrip, een zonvakantie, een roadtrip of een wereldwijd avontuur. Wij hebben gekozen voor de Sunsation Explore: dat betekent dat we een combinatie gaan doen van een strandvakantie en een citytrip. En dat is eigenlijk alle informatie die we hebben. Van te voren heb ik wat bestemmingen doorgegeven waar we niet naar toe wilden, want het is natuurlijk wel zo leuk om een nieuwe bestemming te ontdekken!

Wij vertrekken zoals gezegd volgende week maandag en dan horen we op Schiphol waar we naar toe gaan. Nieuwsgierig? Ik houd je via Instagram op de hoogte van onze bestemming en onze reis!

Groetjes Josine

Kijk voor meer informatie op srps.me