Bewegen Gezondheid

Handig! Je telefoon opladen tijdens het sporten

Soms kom je online iets tegen waarvan je denkt: hé dat is handig! Dat had ik dus toen ik dit filmpje voorbij zag komen. Omdat ik het leuk vind om mijn vooruitgang te meten tijdens het hardlopen heb ik altijd mijn telefoon mee om mijn afstand en tijd te meten. Ik baal er dus ook van als mijn telefoon leeg is omdat ik hem ben vergeten op te laden voordat ik ga sporten..

Maar nu is er dus de Ampy Move, dit apparaatje laadt je telefoon op terwijl je sport doormiddel van beweging. Een telefoon die bijna leeg is voordat je gaat sporten is dus geen enkel probleem meer, je kunt gewoon je sportieve prestaties blijven meten en je bent bereikbaar want je telefoon laadt op terwijl jij beweegt!

Provider Simyo heeft dit apparaat voor ons getest en op bovenstaand filmpje zie je Charlene die de Ampy Move uittest en haar eerlijke mening geeft.

Kijk voor meer informatie op www.simyo.nl/blog/sportief-opladen-charlene-test-ampy-move/

Groetjes Josine