Burn-out

Op een dag kijk je terug en realiseer jij je hoe ver je bent gekomen

Op een dag kijk je terug en realiseer jij je hoe ver je bent gekomen

Op een dag word je wakker en gaat je hart niet meer tekeer om alle verkeerde redenen. Op een dag maak jij ontbijt terwijl je favoriete liedje opstaat en heb je niet het gevoel dat je tegen de muren opvliegt. Op een dag kijk je in de spiegel en, omdat je bent veranderd, herken je de persoon die je ziet niet meer. Je bent verandert, je bent hieruit gekomen en dat is het mooie van vooruit komen. Dat is het geweldige resultaat van het overleven en doorstaan van jouw moeilijke reis.

En ja, je zal nog dingen tegenkomen. Je zal terugvallen, je zal in verwarring gebracht worden en dingen zullen chaotisch zijn. Maar je zal ook wijzer en sterker zijn. Je zal vechten, je zal groeien.

Je zal je plek vinden. Je zal weten wie je echt bent en wat jij leuk en belangrijk vindt. Je zal in staat zijn om je grenzen aan te geven en nog steeds een leuk, maar duidelijk persoon zijn. Je zal genoeg energie hebben en je zal weer leuke dingen doen.

Volg Herhealth.nl op Instagram

Je zal stilstaan en naar de zee staren en je realiseren dat je klein en nietig bent, maar tegelijkertijd ook zo sterk en groot. En je krijgt eindelijk, ja eindelijk het gevoel dat dingen op zijn plek vallen. Je leven gaat stromen, je hoeft er niet meer tegen te vechten. Je zal je compleet voelen. 

Geloof me, deze dag komt. De dag dat jij gelukkig bent, dat glimlacht zonder reden en dat je handen niet meer trillen. Op een dag zul jij je herinneren hoe het een jaar of 2 jaar geleden was en dan zul je zo blij zijn dat je gevochten hebt. Jij zal zo blij zijn dat je door bent gegaan en je zult zo enorm trots op jezelf zijn.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?