Relaties

Op een dag ben jij het beste wat iemand ooit is overkomen

Op een dag ben jij het beste wat iemand is overkomen

Op een dag zal jij de reden zijn dat iemand weer gelooft. Gelooft in zichzelf, gelooft in ware liefde en gelooft in zijn eigen kracht. Op een dag zal jij de persoon zijn waar iemand anders naar op zoek was. Jij bent alles waar hij of zij van droomde. Jij bent de persoon waarvan ze dachten dat ze deze nooit zouden vinden. Jij zal hun idee van perfectie zijn. Jij zal iemands hele wereld zijn en zij zullen alles voor jou doen.

Op een dag zal jij de persoon zijn die hun gebroken hart heelde. Jij zal de persoon zijn die ze laat lachen en die ze weer geliefd laat voelen. Jij zal de persoon zijn die hun pijn weghaalt. Jij zal de persoon zijn die ze leerde dat liefde toch nog bestond.

Op een dag zal jij de reden zijn dat iemand blijft. Jij zal de reden waarom ze niet langer wegrennen. Jij bent de persoon waarom ze zich willen settelen. Jij zult doen wat niemand anders kon doen.

Op een dag zul je liefde makkelijk voor iemand maken. Niet saai, niet slecht, geen éénrichtingsverkeer. Het zal sterk, gepassioneerd, opwindend en makkelijk gaan. Het gaat soepel en het is het soort liefde wat je alleen herkent na alle verkeerde liefdes.

Op een dag ben jij het beste wat iemand ooit is overkomen. Ze zullen je waarderen en respecteren. Ze zullen rondlopen met een grote glimlach dankzij jou.

Op een dag zul je eindelijk begrijpen waarom anderen weggingen, waarom anderen verkeerd voor je waren, waarom relaties nooit goed gingen, want jij bent nu met de persoon die het beste in je naar boven brengt en weet dat jij het beste voor hen bent.

Op een dag weet je dat de zoektocht eindelijk over is en dat jouw happy ending eindelijk daar is.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram? 

Thoughtcatalog.com