Ontspanning

De fijnste beauty kerstcadeaus voor jou op een rij!

Het is weer december! Dit betekent knusse avonden, spelletjes spelen, kaarsen aan en kerst. Hoewel kerst natuurlijk gaat om het gezellig samenzijn en herinneringen maken is het ook hartstikke leuk om elkaar cadeautjes te geven. Beauty kerstcadeaus zijn onze favoriet, maar omdat er zo veel keuze is zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben wij voor jou de fijnste kerstcadeaus van Douglas voor je op een rij gezet:

Een vitamine C serum
Een vitamine C serum is eigenlijk onmisbaar in je beauty routine; het vermindert rimpels, fijne lijntjes en schade door de zon. Breng het aan onder je dagcreme en je huid zal je dankbaar zijn! Onze favoriet is de vitamine C serum van The Ordinary. Dit serum is betaalbaar terwijl de kwaliteit top is, het geeft je huid echt een boost.

Eyepatches of oogpads
Wij kunnen niet meer zonder eyepatches of oogpads. Wat een verschil maken deze heerlijke maskertjes voor onder je ogen. Je plaats de patches onder je ogen en de gel in de maskers doen hun werk. Ze halen de zwelling weg, verminderen aanzienlijk je vermoeide oogopslag en zorgen voor een betere hydratatie dan een creme. Handig van eyepatches als cadeau is ook dat ze er in alle prijzen en hoeveelheden zijn. Dus ook als klein kerstcadeau ideaal!

Zelfbruiners
De tijd van onze moeders die met oranje gezichten zaten na het gebruik van een zelfbruiner is gelukkig voorbij en juist in deze donkere tijd kan het wel fijn zijn om je bleke huidje een gezond kleurtje te geven. De zelfbruiners van tegenwoordig geven je een mooie subtiele teint zonder vervelende geurtjes. 

Adventskalenders
Dit is toch eigenlijk de droom van elke vrouw? Een adventskalender vol met beauty producten.. Adventskalenders hoeven tegenwoordig echt de wereld niet meer te kosten; je hebt ze in alle soorten en maten en dus ook voor elke portemonnee. Voor ons staat de adventskalender in ieder geval op nummer 1!

Parfum
Ja wat kunnen we zeggen over parfum, behalve dat dit altijd een goed cadeau is. Er zijn de laatste tijd zo veel heerlijke nieuwe geuren bijgekomen, er is echt voor ieder wat wils. Momenteel zijn bij ons de geuren van Jo Malone favoriet.

Lipstick
Last but zeker not least; een mooie lipstick doet het altijd goed als cadeau. De klassieke lipsticks zijn natuurlijk een feestje om te krijgen, maar wij hebben een tip: probeer ook eens eens een lip kit van Kylie Cosmetics. Wij hebben de lip kits van Kylie getest en zijn fan!