Geluk

Deze is voor jou, omdat je er het beste van maakt

Deze is voor jou, omdat je er het beste van maakt

We leven in een maatschappij die houdt van mooie en succesvolle mensen. We kijken op en prijzen degenen die veel hebben bereikt in het leven. We zien ze als rolmodellen en zien mensen die bijvoorbeeld excelleren in sport, die een boek hebben geschreven, die een geweldige carrière hebben als geslaagd in het leven. En natuurlijk is het een prestatie om deze dingen te bereiken en er zijn ook veel dingen die we van deze mensen kunnen leren. Maar niet iedereen leeft zijn leven in de spotlight of met een geweldige carrière.

Het leven kan soms rommelig en zwaar zijn. Soms worstel je omdat de omstandigheden zwaar zijn. Dit kan komen omdat we onszelf in de problemen hebben gebracht of we worstelen omdat nare dingen ons zijn overkomen. Maar je maakt er het beste van en je doet je best en juist daarom verdien jij respect en alle lof. Helaas krijg je niet altijd deze lof en respect omdat onze maatschappij succes vaak onterecht meet aan status en schoonheid.

Maar weet dat je gezien wordt! Weet dat jij respect verdient omdat je er het beste van maakt. Je wordt gezien en je verdient applaus. 

Deze is voor jou, omdat je je kinderen alleen opvoed.

Deze is voor jou, omdat je probeert een beter te leven voor jezelf te creëren.

Deze is voor jou, omdat je zo hard werkt voor je kinderen.

Deze is voor jou, omdat je probeert om je ongezonde leefpatroon te doorbreken.

Deze is voor jou, omdat je weer opstaat nadat je keihard onderuit bent gegaan. 

Deze is voor jou, omdat je je weer kwetsbaar durft op te stellen.

Deze is voor jou, omdat je zo keihard aan jezelf aan het werk bent.

We zien je en je we zijn trots op je. Maar we zijn niet alleen trots, nee we bedanken je ook. Want je inspireert ons om ons eigen leven ook beter te maken. Zet door, je kan dit!

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram? 

Becommingminimalist.com