Gezondheid

Mijn oplossing voor eczeem en andere huidproblemen

Wij zijn verhuisd! Heerlijk dat we nu in ons nieuwe huisje zitten. We zijn weg uit de binnenstad van Amsterdam en wonen nu aan de rand van een natuurgebied. Wat een contrast! Heerlijk om ’s ochtends wakker te worden en te genieten van ons uitzicht en direct de rust te voelen.

Maar je bent natuurlijk niet van de ene op de andere dag verhuisd, daar gaat meestal wat aan vooraf.. oftewel er gaat een dosis stress aan vooraf waar je gek van wordt. Jeetje ik wist niet dat verhuizen zo heftig was! Ik dacht dat doe je even en dat klussen in het nieuwe huis? Dat is toch alleen maar leuk?

Genieten van ons uitzicht!

Ja super leuk, maar het is wel stressvol. En dat merkten mijn vriend en ik ook. Door alle stof van de verbouwing en drukte kreeg mijn vriend last van zijn eczeem en ging mijn huid ook moeilijk doen. Daarnaast kreeg ik van de droogte in huis ook last van kloven. Allemaal niet zo’n ramp, maar wel irritant! Ik weet dat er genoeg mensen zijn die regelmatig last hebben huidproblemen dus daarom dit artikel; ik heb namelijk een hele fijn crème gevonden die er bij mij en mijn vriend voor heeft gezorgd dat onze huid binnen not time weer was hersteld.

Ik gebruikte Emuaid. Deze zalf kalmeert de huid en werkt tegen ontstekingen, irritaties en infecties. Wij gebruiken het voor de eczeem van mijn vriend, tegen mijn kloven en drogen handen, maar we smeren het ook onze lippen als deze droog zijn. Echt een ideale crème voor meerdere doeleinden.

De Emuaid First Aid zalf is een homeopathische crème die de huid direct verzacht. Er zitten alleen natuurlijke ingrediënten in en het bevat geen chemicaliën, conserveringsmiddelen of parabenen. Het schijnt zelfs te werken tegen een koortslip! Ideaal voor het hele gezin, want het is voor je hele lijf geschikt en veilig.