Geluk

Lieve mama, ik hoop dat je dit weet

Lieve mama, ik hoop dat je dit weet

Lieve mama,

Ik hoop dat je weet dat ik je waardeer.
Ik weet dat je alles voor mij over hebt en dat je er altijd voor mij bent. Dank je wel dat je mij altijd steunt in al mijn interesses, hobby’s en passies. Dank je wel dat je de tijd neemt om te luisteren en dat je altijd oprecht geïnteresseerd bent. Dank je wel dat je onvoorwaardelijk van me houdt. 

Ik hoop dat je weet dat het me spijt.
Ik weet dat ik dingen niet altijd goed heb gedaan en dat ik soms scherper uit de hoek kom dan de bedoeling is. Maar dank je wel dat je ondanks dat toch van me houdt, dat je me hebt geleerd wat juist en niet juist is en dat je me hebt geleerd hoe ik de beste versie van mezelf kan zijn. 

Ik hoop dat je weet dat jouw liefde mij inspireert.
Jouw liefde is besmettelijk. Je hebt alles in je: verzorgende liefde, harde liefde, vriendelijke liefde en romantische liefde. Je hebt het allemaal en je toont het allemaal. Jouw liefde is aanwezig en daar ben ik dankbaar voor omdat het me inspireert om hetzelfde te doen.

Ik hoop dat je weet dat jij mijn rolmodel bent.
Jij bent de persoon naar wie ik op kijk. Jij bent sterk, zelfverzekerd, liefdevol en verzorgend. Ik hoop dat ik ooit net zo’n goede moeder wordt als jij. Jij geeft echt het allerbeste advies en ik zou echt niet weten wat ik zonder je zou moeten doen.

Lieve mama ik hoop dat je dit weet

Bewaar dit artikel op Pinterest

Ik hoop dat ik er ook voor jou kan zijn.
Weet dat ik er altijd voor jou zal zijn. Dat als het ooit zo ver komt, ik voor jou klaar sta zoals jij altijd voor mij hebt klaargestaan. Ik ben er om met je te praten, om je te steunen, om met je te lachen en te huilen en om altijd van je te houden. 

Dank je wel dat je mijn moeder bent lieve mama.

Liefs je dochter