Relaties

Liefde alleen is niet genoeg en 16 andere dingen die je leert als je eindelijk een goede relatie krijgt

Liefde alleen is niet genoeg
 1. Als mensen bij je willen zijn, dan zijn ze bij je.
 2. Als mensen niet echt bij je wil zijn dan zullen ze je testen. Ze zullen hun gevoelens voor je onderzoeken zonder het ‘officieel’ te willen maken. Ze zullen excuses maken dat de timing verkeerd is terwijl ze in werkelijkheid niet echt verliefd zijn.
 3. Het is nooit de juiste timing, behalve als het de juiste persoon is.
 4. Als het de juiste persoon is denk je niet na over dingen als timing. Je bedenkt gewoon hoe jij je leven kunt reorganiseren zodat je bij de ander kunt zijn.
 5. Romantiek is makkelijk. Het is de vriendschap naast de romantiek wat zeldzaam is, maar wat voor een liefdevolle en sterke relatie zorgt.
 6. Je verliest jezelf alleen in de liefde als jij je erin wilt verliezen. Sommige mensen zijn bang voor de persoon die ze worden als een relatie hebben. Maar dit gebeurt alleen als er in de eerste plaats onzekerheid of een verlangen om te ontsnappen aanwezig is.
 7. Het is juist zo dat het mooie aan een relatie is dat het je meer jezelf kan maken dan ooit. Het zorgt ervoor dat je zelfverzekerder, meer gedreven, eerlijker en meer zelfbewust bent dan je ooit bent geweest.
 8. Het maakt je ook gevoeliger. Waneer je innerlijke kind zich geliefd voelt dan komen er gevoelens uit. Vooral als het gevoelens zijn die je al lange tijd hebt onderdrukt.
 9. Alleen liefde is niet genoeg. Wilskracht is genoeg, want liefde is mooi maar het betekent geen commitment. Bij elkaar passen is mooi, maar het betekent geen liefde. Het is de wil om echt bij elkaar te willen zijn waardoor een relatie stand houdt.
 10. Interessant genoeg is die wilskracht niet altijd. Die wilskracht is er vaak alleen als de perfecte match van bij elkaar passen en chemie aanwezig zijn.
 11. Liefde komt niet wanneer je je dacht dat het zou komen.
 12. Liefde zal er niet uitzien zoals je dacht
 13. Liefde zal anders voelen dan je ooit kon inbeelden dat het zou doen.
 14. Iemand anders kan je niet redden, maar wanneer jij je volledig geliefd voelt voor wie je bent dan kan liefde je sterk genoeg maken om jezelf te redden.
 15. De juiste partner zal zichzelf genoeg respecteren om ook van jou respect te verlangen.
 16. Je weet niet altijd op het moment dat je iemand voor het eerst ziet dat je jullie voor altijd bij elkaar blijven. Voor altijd is opgebouwd uit een miljoen kleine ‘nu’tjes’, daarom is het zo belangrijk om te waarderen wat je relatie is in plaats van het zou kunnen zijn.

ps Volg jij Herhealth.nl al op Instagram? @Herhealth.nl

Liefde alleen is niet genoeg en 16 andere dingen die je leert als je eindelijk een goede relatie krijgt

Bewaar dit artikel op Pinterest