Relaties Single

Lees dit als jij je niet kunt voorstellen dat je ooit een relatie krijgt

Lees dit als jij je niet kunt voorstellen dat je ooit een relatie krijgt

Je kunt je niet voorstellen dat er ooit iemand zal zijn die vlinders in zijn buik krijgt als jouw naam op zijn telefoon verschijnt. Je kunt je niet voorstellen dat er iemand is die over jou aan dagdromen is op een saaie kantoor dag. Je kunt je niet voorstellen dat er iemand voor jou valt, omdat dit nog nooit eerder is gebeurd. Maar dit betekent niet dat dit in de toekomst niet zal gebeuren!

Je hebt maar 1 soulmate
Of misschien hebben we een paar soulmates, maar er zijn maar een paar mensen waar je echt een connectie mee zult voelen terwijl er heel veel mensen zijn waar je eigenlijk niet zo veel mee hebt. Dus als een date mislukt, iemand je bedriegt of dingen niet lopen zoals je zou willen ga je dan niet in je huis opsluiten met een doos chocolade! Nee zie het als een kans om nu wel de persoon te vinden waar jij die connectie mee hebt. Sommige mensen verspillen hun leven met de verkeerde partner, wees dankbaar dat jou dit niet overkomt.

Jij bent niet je onzekerheden
Jij vindt het misschien vervelend dat jouw buik niet strak is, dat je neus te groot is of dat je brein te analytisch is. Maar als jij de juiste persoon ontmoet dan maakt dit niet uit. Het maakt hem namelijk niet uit dat jouw buikje lubbert of dat je putten in je benen hebt, hij kijkt naar het geheel en die kleine ‘minpuntjes’ van jou boeien hem helemaal niets! Hij zal je niet proberen te veranderen, hij is super blij met jou zoals je bent!

Jij bent een catch
En dit is de waarheid! De gene die met jou eindigt heeft super veel geluk. Jij bent iemand die soep zou maken voor je geliefde als hij ziek is. Jij bent iemand die naast hem op de bank zit met je eigen boek zodat hij zijn favo show op tv kan kijken. Jij bent lief en zorgzaam en een catch!

Je weet nooit wat anderen denken
Jij hebt in het verleden ook vast wel eens gehad dat je iemand leuk vond, maar datje dit voor jezelf hield. Het is dus heel goed mogelijk dat er ook iemand is die jou leuk vindt, maar die dit ook niet durft toe te geven. Neem niet aan dat niemand jou leuk vindt, meer mensen dan jij denkt vinden je leuk.

Pessimisme brengt je nergens
Als jij jezelf vertelt dat jij nooit liefde zult vinden, dan faal je eigenlijk bijna bij voorbaat al. Zelfs als een sexy vreemde met je flirt zul je daar niet op ingaan, omdat je van te voren toch al denkt dat hij niet echt geïnteresseerd in je is. Dus als je wilt dat er iemand is die je leuk vindt, dan moet jij je eerst zelf realiseren dat jij iemand bent die het waard is om echt leuk te vinden. Zelfvertrouwen brengt je ver als het om de liefde gaat, dus geloof in jezelf!

Thoughtcatalog.com