Relaties

Blijf single totdat liefde makkelijk gaat

Blijf single tot de liefde makkelijk gaat

Er komt een tijd in je leven dat je iemand ontmoet die liefde makkelijk en moeiteloos laat voelen. De liefde gaat makkelijk omdat jullie beiden samenwerken om het te laten slagen. Jullie hoeven geen dingen op te offeren, want alles wat je voor deze persoon doet is oprecht en komt uit je hart. Je doet de dingen voor jullie geluk en de ander doet dit andersom ook.

Deze liefde voelt makkelijk en het maakt je leven beter dan hiervoor. Deze liefde laat je niet onzeker voelen, nee het geeft je juist een veilig gevoel. Deze persoon geeft je antwoorden, ook op de dingen die je niet vraagt. Want hij begrijpt dat jij het verdient om dingen gewoon te weten. Er bestaan geen geheimen tussen jullie want jullie geloven met heel jullie hart in elkaar. Deze persoon laat je niet gissen naar zijn gevoelens, want hij laat je altijd weten hoe hij zich voelt.

In deze relatie hoef je niet te vragen om aandacht en affectie, jullie geven dit aan elkaar zonder er over na te denken. Jullie steunen elkaar door dik en dun. Ook al zijn jullie niet altijd samen, jullie weten dat je op elkaar kunt rekenen. Als dingen lastig of moeilijk worden dan geeft deze persoon jou niet de schuld en hij zal ook niet naar je schreeuwen, want hij weet hoe hij je moet behandelen. Ook in slechte tijden. Jullie doen beide consessies en zijn bereid om aan jullie ‘problemen’ te werken

Deze liefde voelt kalm en liefdevol, zelfs tijdens stormachtige dagen. Deze liefde leert je dat je aan een relatie moet blijven werken, dat liefde alleen niet genoeg is om met elkaar in contact te blijven. Maar dit ‘werken’ aan jullie relatie doen jullie beide met liefde. Deze persoon inspireert je om je leven beter te maken, om je te doen realiseren wat er echt toe doet in het leven. Dit soort liefde motiveert en stimuleert.

Dankzij deze liefde doet liefde geen pijn. Dankzij deze liefde vergeet je de pijn die je in het verleden hebt gekend. Je omarmt elkaars minpunten en viert elkaars pluspunten. Er komt een tijd in je leven dat liefde makkelijk is.