Geluk

Laat je eenzaamheid je niet overtuigen om met minder genoegen te nemen

Laat je eenzaamheid je niet overtuigen om met minder genoegen te nemen

Laat je eenzaamheid je niet overtuigen om met iemand te daten die je niet gelukkig gaat maken of waar je niet echt van houdt. Laat je eenzaamheid je geen compromissen sluiten voor de liefde die je altijd hebt gewild. Laat je eenzaamheid er niet voor zorgen dat je aan jezelf twijfelt, aan je uiterlijk, je leven of je prioriteiten. En laat je eenzaamheid je zeker niet wijsmaken dat er iets mis met je is. Laat je eenzaamheid niet de reden zijn dat jij opgeeft.

Laat je eenzaamheid dienen als overgang, als tijd die krijgt om jezelf beter te leren kennen misschien als reminder om te onthouden dat je eigen gezelschap niet zo slecht is. Dat jouw gezelschap genoeg is.

Laat je eenzaamheid je niet overtuigen dat je altijd alleen zult blijven, dat dit altijd je leven zal blijven. Laat je niet overtuigen dat jij moet veranderen of je anders voor moet doen om uit deze eenzaamheid te komen. Laat het je niet doen geloven dat jij net zoals alle anderen moet zijn of dat jij je waarden of je hart moet veranderen zodat je erbij hoort.

Laat je eenzaamheid niet de reden zijn van je onbehagen. Probeer je eenzaamheid te gebruiken om sterker te worden dan je ooit had kunnen indenken. Iemand die onafhankelijk is, die geen goedkeuring van anderen nodig heeft. Iemand die weet wat het is om alleen te worstelen en iemand die weet hoe je kunt overleven. Laat het ervoor zorgen dat je nooit bang bent omdat je altijd jezelf hebt om op terug te vallen en je weet dat je op jezelf kunt rekenen.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?